• Thor
    2.9k
    thx. A jbg.
  • Paggini
    88.9k
    Brat ima 2 metra i ne skoči u zidu :lol:

Mislim, golman je travestija, ali majku mu dragu imaš jedan zadatak - SKOČITI PREMA GORE JEDNOM.
  • hb1
    709
    Sada se napokon mogu vratiti svakodnevnom promoviranju Srebrenice, ipak su Zmajevi uzeli dosta PR prostora, šehidi će preuzeti brigu o simbolu ljiljana tako da smo i tu sigurni, samo ne znam kakvi će sada biti odnosi Teherana sa uredom OHR-a kad su ih mirotvorci natamburali u FUDBALU.
  • OsamŠest
    7.7k
    A zapravo je fora u tome da bi Radeljić što prije na pripreme s Dinamom..
  • KtcGoat
    6.3k
    Zasto oni nisu stavili igraca da legne iza zida? :lol:
  • Jos-Optimus
    11.4k
    politicke forume imas drugdje
  • KtcGoat
    6.3k
    Drago mi je da su ovi ispali, ali ameri koji komentiraju kako nije crveni za Baloguna, ekipa bas prvi put gleda nogomet :rofl: :rofl:
  • bluemagic
    1.3k
    nisu svjesni da je odluka na 60% naspram 40% vjv nebi bio dosuden izravni crveni za domacine SAD pola sata prije kraja. Crveni 100%
  • Olmic
    5.7k
    a jel crveni bio od Messia za isti start?
  • Fatos Beqiraj
    2.4k
    odi kod okulista, ako ti je ovo isti faul.
  • Kujtim Shalla
    9.8k
    Šteta za Bosnu ,Radeljic članka mi je odigrao odličnu tekmu. Prvi gol mi se krivica ne može pripisivati jer se lopta odbijala , a Vasilj je trebao dodavati a ne ispucati loptu. Isto i drugi gol ,čist faul za Bosnu kod aut linije ne svira da bi odmah nakon toka svirao faul nakon najminimalnijeg kontakta . Sudac zna da ovaj ide ubit vrijeme i da se baca i bez obzira na to daje im faul u zoni Šuta . Ovi zabijaju i kraj priče. I ti mi je Vasilj kojeg su neki zagovarali na temi transferi mogao puno bolje reagirati. Radeljic mi je bio jedan od najboljih
  • Alkmar1312
    231
    Napokon je ispala BIH, slucajno prosli najlaksu skupinu na prvenstvu.Po meni nisu jako puno pokazali u odigranim utakmicama. Izgubili protiv malo boljih Amerikanaca. Samo da se mi veceras ne nademo na istome letu.
  • Jos-Optimus
    11.4k
    ja bih rekao da je to stvar uputa stožera...oni su iznimno visoki, a nitko nije lezao da pokrije udarac po podu.
  • don
    20.3k
    objasni nam di vidiš razliku hahaha, identičan.

mislin, ne moran ti ja govorit, cili internet priča o istom, od sudačkih "eksperta" do ostalih ljudi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.