• Pacho
    18.8k

I meni se ovo jednom dogodilo
  • NitkoBitan
    37.5k
    I koliko ti je trebalo da izades iz kluba?
  • prefontaine
    9.6k
    još je u njemu. Mislim, u klubu, jel.
  • Pacho
    18.8k

Za cca 2 minute sam bio gotov. Kao i inace.

Reveal
    Narucio sam mojito vec prije nego sto sam uopce skuzio o cemu se radi pa sam ostao nekih 10ak minuta :grin:
  • KtcGoat
    6.2k
    jel sa mojitom stigao i rozi kisobrancic u njemu?
  • Pacho
    18.8k

To je napitak za muskarcine
  • Nolifer
    15.3k
    @Pacho, onda bi mogo imat novi nadimak, "Pachiotti" :lol:
  • NitkoBitan
    37.5k
    :grimace:

Screenshot-2026-06-29-20-00-53-604-com-android-chrome.jpg

Slucajno usao u gay klub, slucajno narucio gay koktel... ne znam, ne znam.
  • Dinamosaur
    3.4k
    Ako ste u prilici uzmite ovu. the Piva.
    IMG-20260629-WA0003.jpg

Tek kad sam se doma vratio sa limenkama iz Madarske, prosvjetljenje. Malo jaca aroma hmelja, bogat okus i tak bi svaka piva trebala biti.
    Nije teska ko rezano ili tamno, lako ide i po vrucini. 4.8%alc.
    Obican Soproni Lager je skoro isti po cijeni kao ova IPA ali po okusu ko nase vodice..
  • blueslavonija
    383
    vidio sam to ali nisam uzeo. ja uzimam u mađi heineken klasika. 24 kom ti je oko 19-20 eura. tuborg je 16-17 eura cca. ako ti se skuplja ambalaža možeš ju vratit i jeftinije proći ali tko će to. sokovi su im isto jeftiniji značajno. npr. cola je 1,2 eura tako nešto. ugl volim mađarice mlade. probat ću ovo tvoje prvom zgodom !
  • blueslavonija
    383
    jednom ga našli s muškim u krevetu i odma svi "peder, peder"....nije fer ljudi.
  • jedan u nizu
    18.4k
    Malo jaca aroma hmelja, bogat okus i tak bi svaka piva trebala biti.
    Nije teska ko rezano ili tamno, lako ide i po vrucini. 4.8%alc
    Dinamosaur

Imas jako puno, i jako dobar izbor IPA i kod nasih pivovara.
    Valja sve isprobati pa naci ono sto odgovara.

Za ove vrucine probaj i neke session IPAe, recimo Vragec od Medvedgrada, Hladovina od Nove runde, ili Therapy od Zmajske (koji ima samo 3,9% i za ljeto je top).
    Session IPAe su u biti IPAe, ali malo manje intezivne i sa manje alkohola uglavnom.

P.s. rezana ili pogotovo tamna, ne moraju biti teska uopce. Recimo jedan Guiness ili bilo koji Irish dry stout je jako lagano, pitko i kremasto pivo i odlicna opcija i po ljeti i po zimi :)

Treba samo isprobavati, i naci ce se nesto po svacijem ukusu. Hvala Bogu, danas na trzistu jma svega vrlo lako dostpunog :D
  • blueslavonija
    383
    dečki na vrućinu ide rakija a ne pivo :) naravno umjereno sve.
    tijelo se malo iznoji ali se na taj način hladi. sličan efekt kao čaj na vrućinu.
    od piva se samo znojite i još još. naši stari kad su žetvu radili ili košnju, a to je sad ovo vrijeme godine, uvijek su pljosku imali i tu i tamo gucnuli :)
    meni piva hladna ide ali samo uz more ili bazen . živjeli !
  • Alack Sinner
    41
    Od alkohola pijem skoro jedino pivu, ali kad mi spomene netko ipa muka mi je.

Za ovo vrijeme su pive s manje alkohola, Kozel, Corona, Modelo, Heineken Silver ( tko voli)...
  • Dinamosaur
    3.4k
    dobro, ti si vise tip za neki caj, menta kamilica mozda i crni
    Na Šanku smo i raspravljamo o pivama, ne u apoteci
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.