• NB86
    17.5k

Odlazak fruka, dantas, livaje, ko sto je netko gore rekao najbolji igrac hnl-a van dinama ce bit iker pozo.

Mogu oni svi odjednom proigrat i bit top al dolaze s pedigreom 5x losijim od npr krovinovica i sarlije, to je na papiru pad kvalitete
  • vlatkomarkovic
    3.6k
    zadnje gdje ga zelim vidjet je u dresu Dinama.Efes Pilsen

Ne kužim zašto?

Kao prvo i osnovno mu dobro stoji plavu, kao drugo mislim da je svojim igrama zaslužio da ode u bolji klub i na visu razinu. Ja bi bas volio ga vidjeti u dresu Dinama….

feVPrvO.jpeg
  • Zg123
    3.7k
    pa usporedi reputaciju Krovinovica, Sarlije, Uremovica, Brekala, Kleinheislera pa i Mlakara s ovim sadasnjim prinovama? Ne znam meni je to razlika nebo i zemlja osim ako ovaj Poljak nije neki nevidjeni master mind
  • Thor
    2.9k
    jel ovo neka zajebancija sad opet ili za zbilja? :lol:
  • Dinamovapriča
    855
    Kak je krenulo, na prvoj domaćoj utakmici na Poljudu čut ćemo zborno pjevanje pjesme FREED FROM DESIRE...
  • Paggini
    88.3k
    Zašto ste toliko uvjereni da će ove prinove tovara bit toliko grozne? Jeste ih gledali ili je zaključak po ligama iz kojih dolaze? Kakav je kvalitet HNLa u odnosu na te lige?criticus

Imamo uzorak od 15 godina dovođenja tih idiotskih geto moneyball igrača u hajduk, stavio sam i prije koju stranicu sliku roka prije 10 godina. Koji od tih igrača je bio dobar? Ohandza? Jefferson? Koga su utržili? Nisu mogli 15 godina pogoditi s itijednim od tih stranaca koje su čak dovodili iz respektabilnih klubica, a nekako mi je zaključak da neće pogoditi ni s ovim krampovima koje dovode iz druge i treće lige.

Eto ti primjer Bambe, koji je dosao iz druge francuske
  • Pacho
    18.7k

Ma sigurno... i takav nogometni um je dosad tavorio po poljskim kasabama. Sad kad vise nemaju za secer za fritule je gotova #vrimeje era, a #nasadica pokret je trajao jednu sezonu pa sad priglupoj fanbazi treba prodati nesto novo pa je za to idealan ovaj tahoGraf mlatimudan sa svojim GPS-om i moneyba... pardon, mandrilball strategijom.

Jer ipak je vise sexy i bolje za euforiju ispod nekog pirinejskog mosta pronaci nekog Diega Alebarta de Souzu pa ga besplatno dovuci u jadranski Bejrut nego potpisati Peru Perica iz Vukovara.
  • Paggini
    88.3k
    Ali čitam malo okolo, čuo sam se i s nekim tovarima koji mi daju dojmove iz neprijateljskog gnijezda i sve je spremno za eksploziju bijesa ako oni sjebu protiv Žiline već, a svakako miriši na to, to bi mogao biti potpuni kaos dolje. Ovi jadnici koje su doveli ni ne znaju gdje su došli, neće ni dva tjedna biti tu a već će ih se tražiti da dobiju šamar.

Stvarno bizaran klub slučaj, igrača koji je tebi kao klubu i ljudima značio toliko koliko je značio (ne ulazim u tovarsko deificiranje idiota), ali znaš šta je Livaja u hajduku i ti nemaš jebena muda muški raskinuti s njim ala Boban s Petkovićem, Pjacom, Ademijem, dostojanstveno (na stranu to što je Petković odlučio to razvući kao idiot u podcastu), ali nemaš muda sjesti s Livajom i presjeći nego ga razjebati na pripremama kao nekog pionira jer znaš da će ispizdit i onda da imaš "evo vam Livaja mrzi HAJDUK I NE TRENIRA!!!", kao da su ljudi jebeni idioti.

Graf i Garcia će jako brzo biti upamćeni u Dalmaciji kao najveća pošast kluba, a hvala Bogu tih pošasti su imali dovoljno.
  • Ljubo
    891
    sve se na kraju svodi na rečenicu koju si rekao “ne može navijač Hajduka toliko voljeti Livaju koliko navijač Dinama može mrziti Petkovića”. U tome se vidi razlika mentaliteta jer je njima Livaja bio personifikacija kluba i bio je iznad njega, kod nas koliko god mi voljeli naše legende (kaj Petko i je) nismo nikada dozvolili da ko Livaja rade svakakve gluposti i budu iznad kluba. Zato ćemo uvijek biti NAdMOĆNIJI SUPARNIK za njih u svakom pogledu, bilo igračkom, moralnom ili nečem drugom.
  • NitkoBitan
    37.4k
    Jos kad im odu Sigur i Pukstas (a izgledno je da ce ovo ljeto) bas me zanima kak misle bit konkurentni sa Van Formama, De Bilima i Ne Moralima :rofl:
  • Bruh
    1.3k
    Lokomotiva prijateljsku sa Partizanom... Možda ima istine u tome da su sad sa južnjacima :lol:
  • Keyser Soze
    19.7k
    Ne bi me čudilo da Graf shvati kakvo je sranje napravio i da dođe do magičnog pomirenja.
  • Fatos Beqiraj
    2.4k
    Koja je najveca razlika prvog u drugog u hnl povijesti? Mislim da ove sezone imamo dobru sansu za stici to ako bude sve uredu
  • criticus
    8.4k
    Imamo uzorak od 15 godina dovođenja tih idiotskih geto moneyball igrača u hajduk, stavio sam i prije koju stranicu sliku roka prije 10 godina. Koji od tih igrača je bio dobar? Ohandza? Jefferson? Koga su utržili?Paggini

Dobro dobro nemoj se ljutit :yikes:
  • hardek
    10.5k
    Jos kad im odu Sigur i Pukstas (a izgledno je da ce ovo ljeto)NitkoBitan

Nigdje nista o ovome, a Rokas ima ugovor do sljedećeg ljeta. S obzirom na intervju njegovog starog od prije koji mjesec ne vjerujem da mu je u interesu potpisivati novi ugovor. A i oni su očito našli neku škrinju s blagom s obzirom da im se ne žuri nikoga prodavat
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.