• Sibirski plavac
    9.3k
    A di baš Maroko Nizozemska stave u 3 ujutro....

Anyways, mislim da prolaze Kanada, Japan, Njemačka, Nizozemska, Norveška, Francuska, Ekvador, Engleska, Senegal, SAD, Španjolska, Portugal (jebiga, nisam optimist za naše, daj Bože da me demantiraju), Švicarska, Egipat, Argentina, Kolumbija.
  • NORTE
    25.2k
    Portugal je očajno loš, da mi je netko rekao da će ih Kolumbija potpuno posramiti, a Kongo im raditi ozbiljan pritisak i osvojiti bod, rekao bih mu da je lud.

Kakva sramotna reprezentacija precijenjenih zvijezda.

U finalu očekujem reprizu zadnjeg finala, iako Španjolska itekako može izbaciti Francuze.
  • don
    20.3k
    da će ih Kolumbija potpuno posramitiNORTE

po čemu su ih posramili? Bili su bolji i to je to. Portugalo ka da se nije dalo. Samo pogledajte od 70. min pa do kraja.
  • db-izbjeglica
    20.9k
    Ždrijeb je sulud, ne znam kako im se dogodilo da od 16 reprezentacija na jednoj strani ždrijeba bude 10 europskih reprezentacija. Ovaj naš dio je europsko prvenstvo na steroidima
  • Profesor Baltazar
    82
    Nije stvar da se Portugalu kao nije dalo nego nisu mogli više od toga. Da su mogli, iskoristili bi Portugalci to i išli u lakši dio ždrijeba.
    Kolumbija je jako dobra, brza, čvrsta i bolja od Portugala na ovom prvenstvu. Uostalom Kolumbija je bila jako dobra i u južnoameričkim kvalifikacijama i dvobojima sa Argentinom.
    Portugal do sada nije puno pokazao, ali prvenstvo praktički tek sada počinje tako da nije niti važno što je bilo do sada.
    Možemo, mene jedino zabrinjava koliko ćemo bit svježi. Ako budemo pravi na energetskoj razini onda možemo stvoriti probleme Portugalu.
  • NORTE
    25.2k
    Ždrijeb je sulud, ne znam kako im se dogodilo da od 16 reprezentacija na jednoj strani ždrijeba bude 10 europskih reprezentacija. Ovaj naš dio je europsko prvenstvo na steroidimadb-izbjeglica

Zapravo to nije ždrijeb nego unaprijed znan kostur rasporeda po osvojenim pozicijama u grupama.

Portugal bi bio na drugoj strani da je pobijedio Konga i završio prvi u grupi.
  • ZG plavi 01
    412
    mislim ja tu vec danima pisem da se vise bojim Kolumbije nego Portugala i da mi djeluju puno kompanije nego ovi i da Portugal ima svog Dalica na klupi
  • rokikaciga
    15k
    Prolazimo Portugal. Imaju goreg trenera nego mi, rob su Ronalda..
  • Frizura Robija M
    506
    Ne znam na kojem je to turniru Portugal zadnji put nešto pokazao? Uvijek na guzove prođu skupinu i na isti način kasnije ispadnu. Iznimka je euro 2016, a tu im je igra bila među gorima kolko me sjećanje služi.

Gledajući povijest turnira i eliminacijske runde ovih dviju reprezentacija očekuje nas tekma na gol razlike i/ili produžeci pa penali.
  • don
    20.3k
    na osnovu čega? Barem je sinoć bilo 5 lošijih od njega.

Portugala me strah samo zbog imena i moguće je da se desi neki "klik" di eksplodiraju samo jednu utakmicu i piši kući propalo. A imaju strašne igrače.
    Kolumbija je momčadska ekipa i tu bi igrali doslovno 11 na 11, pa ko koga.
  • Droljo
    29k
    Mi portugalu godinama gol nismo mogli zabit a kamoli izbacit ih od nekud... Nebu dobro.
  • rokikaciga
    15k
    na osnovu čega?don

Ovo pitas za Crisa ili trenera?
  • Sibirski plavac
    9.3k
    Može se protiv Portugala. Na Euru 2016. je to bilo u par deka, zabili nam tek u kontri 3 minute do kraja produzetka i to nakon nase stative prije toga.

Ok neki će reći da Portugal nije tad imao igrače kao danas, ali svejedno. Iako, ne bih se slozio da je to bila slaba ekipa. CR7, Patricio, Nani, Pepe, Gomes, Sanches, Guerreiro, Quaresma.

Nije možda top razina kao današnja ekipa, ali nije ni za bacit. I ovo je još vrijeme kad je Roni bio 10 godina mlađi i redovno trpao u La ligi, ligi prvaka i za repku. Koliko se sjećam šansu nam stvorio nije.

Samo se nadam da ako primimo gol prvi u ovoj tekmi da se naši ne raspadnu kao protiv Engleske. Onakav raspad nakon gola Bellignhama nisam u životu vidio od ijedne ekipe. Da te tak strese gol i to tek na početku poluvremena, cijelo poluvrijeme je još pred tobom, a ti se tako usereš da ti ovi u idućim minutama 10 šansi slože.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.