• don
    20.3k
    siguran san da se većina trećih utakmica namješta
  • lukaoj
    280
    a stvarno ne vidim nacin na koji mozemo proci Kolumbiju ili Portugal
  • GOAT
    8.3k
    a stvarno ne vidim nacin na koji mozemo proci Kolumbiju ili Portugallukaoj

Odigramo najdosadnijih 120 minuta i onda nastupa ovaj gospodin

OriginalScaled_390797.jpeg?ts=2026-06-11T21:58:21
  • vjeko1701
    25.7k
    Pa ne znam baš. Nekom sekvencom, ako bi prolazili favoriti, to bi bilo Kolumbija, Švicarska, Argentina, Engleska/Brazil.
  • emilperska
    17k
    Utakmice trećeg kruga veliko razočarenje za sad. Prvo mjesto u dosta grupa osigurano, druge poput Norvežana boli kurac za prvo mjesto.

Ovi koji se bore za drugo odnosno treće mjesto u većini slučajeva igraju međusobno i odradili su bezbroj X-eva koji odgovaraju svima.

Gana Hrvatska različito od X-a može završito samo ako Ganci odluče da im je bolje bit treći, drugačije ne može..
  • emilperska
    17k

Polufinale (mislim to je nadrealno) svakako moraš igrat protiv favorita. A ić na kolumbiju/Portugal pa onda Švicarsku je dosta lakša varijanta nego ić opet na Kolumbiju/Portugal pa odmah Španjolsku.

Ali o čem se mi raspravljamo kad igramo najdosadniji i najsporiji nogomet na SPu uz ovih par jazavaca što su ispali...
  • Noel
    21.8k
    Čitam neke floskule o omalovažavanju Bilića da je imao talentiraniju generaciju.emilperska

Novinar namjerno u članku o Daliću omaložava Bilića. Zašto? Jer je Bilić novi stari izbornik reprezentacije i već se počelo pljuvat i pišat po reprezentaciji i nakon Dalića. To samo govori da nije njima Dalić kao Dalić problem.. pljuvat će hrvatsku na sve moguće načine.

To ne umanjuje istinitost većine članka kojeg je napisao dotični novinar o Daliću.
  • emilperska
    17k

Prebacio sam komentar. Na krivoj temi sam pisao ahhaah
  • Navijač Dinama
    12.7k
    Odigramo najdosadnijih 120 minuta i onda nastupa ovaj gospodiGOAT

PENALI SU NAŠ SEPARE
  • modri-kibic
    1.6k

Na SP da, ali u ligi nacija baš i nisu.
  • emilperska
    17k
    Ovo što se radi reprezentaciji Irana jednostavno nije sportski, a moguce ni humano. 10 članova stručnog stožera (šireg) im nije dobilo vizu. Kamp im je neprirodno daleko od ostalih reprezentacija koje igraju u SADu. O zabrani dolaska navijača, čelnih ljudi saveza, obitelji i novinara nema smisla ni govoriti.

Fifa je ovdje teško kiksala i mislim da će svi skupa iz vrhuške veceras navijati za ta tri rezultata koja im trebaju da Iran ne ide dalje jer im to stvara nelagodu.

Daleko od toga da bi Iran osvojio SP ili isao daleko, ali oni nemaju 30% uvjeta kakve imaju ostali i to u samome startu ruši legitimitet cijelog SPa ako ti kao organizator ne možeš organizirati logističke uvjete približno jednake za sve.

Na stranu što tko politicki misli o tom ratu, ali tim dečkima svaka čast što su usprkos svemu zadržali dignitet i odradili 3 utakmice bez poraza.
    Drugi krug bio bi im minimalna nagrada za sve što su prošli..
  • Pacho
    18.5k

Kako su neprirodno daleko kada vjerojatno putuju manje od dobrog dijela ekipa posto su im dvije utamice bile u Los Angelesu koji je oko pola sata leta od Tijuane. Svicarska i Novi Zeland imaju svoje kampove u San Diego koji je odmah preko puta granice od Tijuane tako da definitivno nisu "neprirodno daleko" od svih ostalih reprezentacija kao sto pises.
  • emilperska
    17k

Sam čin prelaska granice i kontrola na ulasku u SAD, vjv stvara 2 sata dodatnog puta i sigurno je stresno s obzirom na situaciju. Klima za treniranje je dosta bolja u Pensilvaniji nego u Tijuani itd. Sumnjam da bi itko dobrovoljno odabrao Tijuanu za bazu, makar to s bazom je i manji problem od ovih gore navedenih.
  • Niko1986
    7.3k
    trećih utakmica namještadon

Čak ne mislim da se namješta u smislu da Australija i Paragvaj doslovno dogovore remi. Ali ako to odgovara i jednima i drugima, onda ćeš sigurno igrati s manje rizika i dobiješ nešto negledljivo.
  • don
    20.3k
    baš me zanima Austrija - Alžir iz tog razloga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.