• don
    20.3k
    siguran san da se većina trećih utakmica namješta
  • lukaoj
    276
    a stvarno ne vidim nacin na koji mozemo proci Kolumbiju ili Portugal
  • GOAT
    8.3k
    a stvarno ne vidim nacin na koji mozemo proci Kolumbiju ili Portugallukaoj

Odigramo najdosadnijih 120 minuta i onda nastupa ovaj gospodin

OriginalScaled_390797.jpeg?ts=2026-06-11T21:58:21
  • vjeko1701
    25.7k
    Pa ne znam baš. Nekom sekvencom, ako bi prolazili favoriti, to bi bilo Kolumbija, Švicarska, Argentina, Engleska/Brazil.
  • emilperska
    16.9k
    Utakmice trećeg kruga veliko razočarenje za sad. Prvo mjesto u dosta grupa osigurano, druge poput Norvežana boli kurac za prvo mjesto.

Ovi koji se bore za drugo odnosno treće mjesto u većini slučajeva igraju međusobno i odradili su bezbroj X-eva koji odgovaraju svima.

Gana Hrvatska različito od X-a može završito samo ako Ganci odluče da im je bolje bit treći, drugačije ne može..
  • emilperska
    16.9k

Polufinale (mislim to je nadrealno) svakako moraš igrat protiv favorita. A ić na kolumbiju/Portugal pa onda Švicarsku je dosta lakša varijanta nego ić opet na Kolumbiju/Portugal pa odmah Španjolsku.

Ali o čem se mi raspravljamo kad igramo najdosadniji i najsporiji nogomet na SPu uz ovih par jazavaca što su ispali...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.