• NORTE
    25.2k
    Dat ce netko 6 milijuna eura za igraca u duzem padu forme koji je usao u zadnju godinu ugovora, mos si mislit. Ako dobiju od nekoga 3 milijuna mogu se lupat nogom u guzicu.NitkoBitan

Meni isto tih 6 milijuna eura zvuči puno za igrača Rijeke koji za 6 mjeseci može potpisat za koga hoće.
  • hardek
    10.4k
    Miško se jako često dovede u situaciju gdje mu dobri igrači odlaze besplatno ili im je smanjena vrijednost zbog kratkog ugovora. Nebi to očekivao od najboljeg menađera u ovom dijelu Europe
  • CastAway1986
    5.7k
    Vaha je na sličan nacin pohvalio i Mmaea pa svi vidimo kako je to ispalo mada sto se moze vidjeti po stranicama vezanim za Nantes ovaj bek i nije toliko loš ..
  • Jos-Optimus
    11.3k
    nije toliko loš da nije bio standardan u Nantesu koji je ispao iz lige, nije ni naša liga baš toliko loša
  • DerHerrKool
    1.2k

Ja tu samo čitam “nekaj ne valja sa tim malim jer bi inače bio nedostupan za hajdug”
  • wolfgang14
    4.3k
    :grin:

Talijani otkrili detalje
    Procurilo novo ime: Hajduk želi talentiranog napadača Intera, uskoro pada odluka

Riječ je o 20-godišnjem Giacomu De Pieriju, jednom od talentiranijih igrača Interove škole, za kojeg se, osim splitskog kluba, ozbiljno zanimaju i nizozemski Feyenoord te talijanski Ascoli.

https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/procurilo-novo-ime-hajduk-zeli-talentiranog-napadaca-intera---988171.html
  • OsamŠest
    7.7k
    Nemam neke velike riječi hvale za HNL kao ligu, ali mislim da ju je Graf debelo podcijenio.
  • Gradina
    156
    Mislim da lik jedva čeka iz jednog od najboljih klubova na svijetu i njegove akademije doći pred narkomane koji će ga gađati bengalkama
  • Keyser Soze
    19.7k
    Legija stranaca.
  • Sibirski plavac
    9.3k
    "Nama igraju dica i domaći igrači, a Dinamu strani plaćenici". Ne tako davno ovo je bio narativ. Oh how turntables.
  • CastAway1986
    5.7k
    htio sam rec da od ovih dovedenih i ovih sto se spominju djeluje najmanje loš , to sto je klub ispao iz lige ne znaci nista , i mi smo dovodili iz druge fra. lige a rezervni bek nam je filipinac
  • Jos-Optimus
    11.3k
    ma kužim ja to, ali opet neusporedivo s nama...dovodili smo kapetana momčadi koja je bila najbolja u drugoj ligi, filipinac je moneyball i ni u kojem slučaju se ne oslanjamo na njega, dapače, uložili smo nešto sitno i probat ćemo ga unaprijediti, ali da - on ti je dobar primjer onog sto sam rekao, to su pojačanja u rangu Vukovara. Sad zamisli da u prvu stavimo 5-6 Tabinasa.
  • Dzoni
    6.3k

Ajde što je legija stranaca, ima relativno uspješnih klubova s takvim pristupom rada, ali ovo su totalno neimpresivni i nekvalitetni stranci. Niti jedan od ovih se ili nije uopće pokazao dobrim igdje ili jesu u 4. rangovima nogometa i sličnim opskurnim natjecanjima ranga 1.NL
  • CastAway1986
    5.7k
    shvacam ja sto hoces reci ,nisam ja rekao da je ovaj klasa od igraca ili nesto slicno tome nego da mi djeluje da ce prije s njim pogoditi nego s ovim ostalima koji se spominju a i komentari navijaca bivseg mu kluba su i vise nego pozitivni...Na kraju krajeva ne vidim ih kao neku prijetnju jer djeluju da ce biti losiji nego lani
  • Zg123
    3.7k
    Cudno da Rijeka miruje po pitanju transfera, a njima je potrebna svjeza krv. Cini mi se da je tamo isto pipa dobrano presusila i da Misko nema ponude za Fruka kakve bi on htio
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.