• Crni86
    22.3k
    Jucer bosanci proslavili prolaz skupine na sp… vidio sam dobar komentar na tu temu: “Cestitke sad ste se kvalificirali na orginalno SP”

Previse se prica o prolasku skupine, prolasku u ko itd. A ne pricamo o plasmanu. I sad ce oni pisat da je ova repka bolja od one iz Brazila. A realnost je da su se po plasmanu tek sad izjednacili s njima (usli su u top 32). Isto vrijedi i za nas.
  • striko
    3.4k
    Prva pobjeda BiH u regularnom vremenu u 2026-oj godini i igraju "nokaut" fazu SP.
    FIFA je uspjela.
  • Droljo
    28.9k

Stari pa mi smo zadnji koji smiju prigovarati na te stvari :lol:
    Sa time da mi medalje uzimamo na taj način.
  • striko
    3.4k
    Rijetko se imam potrebu objašnjavat na forumu al evo danas ti je sretan dan. :smile:

Naglasak je bio na tome da se uopće ne bi ni plasirali niti prošli skupinu s ovom statistikom. A da ne pričam o protivniku Katru.
  • Droljo
    28.9k

Ma znam. :up:
  • FazeN
    7.1k
    Trenutne projekcije kako stvari stoje, s ovim trenutno a bit cemo čak još pametniji do naše tekme, mi idemo životom na X ovdje ili ako izgubimo možda nam se posreći..
    Desna strana ždrijeba sad jel zbog Argentine (imam flashback 2022. neko štelanje možda) je ultra slabija,a po tim stručnjacima i matematici praktički je 90%+ da se nitko jak nece pojavit više na toj strani, sem eto ako Portugal dobije Kolumbiju jedino tom daju neku šansu..
    Ukratko, opet nam se otvara..

Screenshot-20260625-110322-Instagram.jpg
  • Paggini
    87.9k
    Kalkuliranje na prvenstvima i hrvatska reprezentacija, ima li bolje kombinacije na svijetu :heart:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.