• Chempers
    1.3k
    Jel moguće da je ovo lik ponistio? Komedija
  • Dinamosaur
    3.4k
    onda cemo bit svjetski prvaci, najlosiji igraci nam igraju u top ligama
  • ZG plavi 01
    397
    bzvz stavilo na klupu? Bio je ozlijedjen, ne bih to nazvao bezveznim.
  • Lihtmašinac
    1.6k

Ja sam čuo da je imao neku lakšu ozljedu pa ne mogu sad procijenit jel to baš bio razlog da ne igra. Al priznat ću da nisam zadnjih dana baš najbolje informiran, tak da si vjerojatno u pravu.

No, kod Scotta treba biti oprezan u izrazima: Jedan Scott McKenna nikad nije ozlijeđen neg su ozljede mckennane :wink: A svaki naš igrač koji u nekoj repki sjedi na klupi tamo je bzvz, jer u selekcijama sigurno nema boljih igrača od Dinamovih i mjesto im je na terenu :grin: A kad naš igrač negdje pogreši, to je ili namjerno ili je zbog neke sučeve ili suigračeve greške :cool:
  • vjeko1701
    25.6k
    Škoti ko da se usrali da bi možda mogli i izjednačiti.
  • Chempers
    1.3k
    Dobar je Brazil, malo previše ih se podcjenjuje na ovom prvenstvu. Neće biti nikome lako s njima u KO.
    Još jedan i praktički smo sigurni ispred Škotske.
  • vjeko1701
    25.6k
    Po meni je Brazil osrednji u kontroli ritma utakmice. Ok, idu po čim više golova ali ih to zna koštati. Na ovakvom turniru imam dojam da će udariti glavom u zid čim naiđu na neku Francusku ili Španjolsku.
  • Chempers
    1.3k
    Možda, al mislim da će nijanse tu odlučivati i ne bi ih samo tako svrstavao u neki drugi krug favorita. Uostalom tu je i Carlo koji je sigurno najbolji turnirski trener od svih.
  • vjeko1701
    25.6k
    Teško je procjeniti s obzirom na grupu al jednostavno mi fali nešto u njihovoj igri. Na dobar dan vjerojatno mogu natrpati svakog al mislim da im je baš tanka granica između natrpavanja i raspada.
  • Benedikt
    123
    Bivši Dinamovac protiv Dinamovca maločas
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.