• Xpert1992
    661
    Znaci moramo navijat da Brazil razbije Skotsku?
  • NitkoBitan
    37.3k
    Znaci moramo navijat da Brazil razbije Skotsku?Xpert1992

Navijamo za brata Scotta.
  • CastAway1986
    5.7k
    Male šanse imaju protiv Amerike mada je i ovo velik uspjeh za BiH
  • GOAT
    8.3k
    U studiju su bacili sve floskule znane čovjeku

Take a shot every time you hear iz utakmice u utakmicu
  • emilperska
    16.9k
    Bašić je odrastao i živio u Posušju. Samo je rođen tamo u IM. Nešto slično kao i Zvone Boban. :smile:Navijač Dinama

Moj punac iz Drinovaca koji je španao s Draženom Bobanom tamo negdje dolje jer su školski, smatra vrijeđanjem svih Hercegovaca kad se Bobana zove Imoćaninom :D ili još gore, ako se on krene predstavljat kao Imoćanin..
  • vjeko1701
    25.6k
    Jel BiH sad ide na Ameriku?CastAway1986

Amer na Ameriku, Esad na SAD.
  • Gradina
    133
    OK je Tihana, ali kad priča to je ko da je naštrebala fraze iz nekog nogometnog priručnika.Mr Anderson

Da, priča kao da si pitao Gemini ili ChatGPT, ali definitvno je simpatičnija od silikonjare koja radi isto to, a uz to se konstantno krevelji
  • Paggini
    87.9k
    ili još gore, ako se on krene predstavljat kao Imoćanin..emilperska

Nije jedina osoba, moj vrlo dobri prijatelj ne voli Bobana iz ovog razloga, doduse omilio mu se kad je saznao da je sina nazvao Rafael jer je to gruđansko pravo ime.
  • emilperska
    16.9k
    Rafael jer je to gruđansko pravo imePaggini

je, zbog toga je sina nazvao Rafael (namigujem jednom, drugi put, treći put) hehe
  • Mr Anderson
    19.9k
    Bilo bi mi s jedne strane drago zbog Scotta da prođu, a s druge sebične strane bi volio da ispadnu i da se stigne odmoriti i spremiti za Thun.
  • vjeko1701
    25.6k
    Da, priča kao da si pitao Gemini ili ChatGPT, ali definitvno je simpatičnija od silikonjare koja radi isto to, a uz to se konstantno kreveljiGradina

Meni je na tv-u ok, al mi je u sjećanju ostala iz one reklame "neki kažu da ženama nije mjesto u nogometu" i onda daju hrpu primjera iz - ženskog nogometa. Ženski nogomet postoji od 1895, al zločesto društvo brani ženama da se bave nogometom.
  • Xpert1992
    661

Kaj nije da nama odgovara da Skoti ostanu na 3 boda sa losijom gol razlikom od nas? U slucaju da mi useremo protiv Gane. :grin:
  • Sibirski plavac
    9.3k
    Sretno večeras ponajboljem stoperu svijeta, a nije loš ni Gabriel Magalhes.
  • Pacho
    18.5k
    Izrazito ruzan narod su Skoti. Snimke s tribina kao iz filmova Hills Have Eyes.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.