• Probirštift
    1.4k
    Ma kak je napisala orginal me zanima ak je to grupa baš radila ili je to ovak s nekog štanda
  • Zoran
    644
    Ili kraj 90-tih ili pocetak 00-tih.
    To je šešir s placa- niti od grupe nije, a niti od kluba.
    Al tih godina nam je to bilo pod normalno jer klub nije imao fun shopove ko danas. Grupa je imala svoje stvari, ali ovaj šeširić nije od grupe.
  • plavi72
    2.6k
    Šešir je s placa(štanda) 2.polovica 90.-tih !
    Klub je imao fan shop ,ali proizvodi su bili od Croatie !
  • Probirštift
    1.4k

Zahvaljujem :pray:
  • Zoran
    644

Nekaj je i bilo, ali ful na slabome. Tada je bila praksa kupiti dres, skinuti dolje grb od Croatije i šivati Dinamov grb na dres. Tko je nosio dres sa grbom Croatie- peder.
    Hehe mladosti kamo si prošla.
  • plavi72
    2.6k
    IMG-bb334021a9da85bf2e9c1f17245b0651-V.jpg
    20260622-145231.jpg
    Originalni dres Croatie(bez sponzora i broja)lotto se mogao kupiti u lottu čiju opremu je tada nosila i Hrvatska repka,Dinamo prelazi na umbro 1998. utakmica protic Celtica 3-0,a Hrvatska na nike 2000.g. ,Umbro dres se moga kupiti u fan shopu na stadionu !
    Moj dres sa slike je s Poljuda(uhvaćen),a jedan veliki grb je još ostao (iznad trga kupovali jedan naš pravio) !
  • NORTE
    25.2k
    grb je još ostao (iznad trga kupovali jedan naš pravio) !plavi72

Imam isti takav grb prišivak doma, očigledno ne izgleda kao originalni, mislim da sam ga kupio na istom mjestu u toj nekakvoj suvenirnici prije 23 godine.
  • NORTE
    25.2k
    Ovaj gornji transparent "uvijek vjerni dinamu" s dva grba na rubovima (kraći od Petrovaradina), jel ima koja fotka s njim na nekoj drugoj tekmi?

CI44aX1.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.