• NerminB
    1.7k
    velez i sloga takodjer

Borac izvukao levski.. :blush:
  • deda
    46.4k
    Koji su razlozi, financije?
  • NerminB
    1.7k
    na klixu sam procitao da je u slucaju sarajeva bilo neke finansijske prirode vezano za transfer igraca koji je igrao u venezueli, neki probl. sa transakcijom sta li.. ali da bi trebalo biti rijeseno i njihov i velezov slucaj
  • Crni86
    22.2k
    Celje nam krade objave s drustvenih mreza. Objavili sliku Escobara kako ceka u dresu Celja
  • rioda
    16.9k

Slovenski Dubravko Miličić već vadi tipkovnicu i piše članak s naslovom skandalozno
  • jp23
    4.1k
    Jedan je već previše za ovaj svijet, još samo fali da ih dva ima :cry:
  • Pacho
    18.4k

A vec se godinama to koristi od strane klubova.
  • MateG
    352
    Rožman novi trener Zrinjskog
  • Ljubo
    836
    Tek sada vidio da se još igraju kvalifikacije za la ligu. Danas uzvratna tekma Almeria Malaga. Prva tekma bila 0-0.
  • Zg123
    3.7k
    Rožman novi trener ZrinjskogMateG

Fascinantno kako taj lik dobiva poslove za klubove kojima je cilj ili titula ili borba za Europu a u skoro svakom klubu je bio neuspjesan
  • Zg123
    3.7k
    Milanic i Zahovic se vratili u Maribor
  • Krizy
    73k
    Tek sada vidio da se još igraju kvalifikacije za la ligu. Danas uzvratna tekma Almeria Malaga. Prva tekma bila 0Ljubo

Bilo bi fenomenalno kada bi u istoj sezoni u prvu ligu ušli:
    Španjolska
    Racing Santander (prvi put nakon 2011./12.)
    Deportivo de La Coruña (2017./18.)
    Málaga (2017./18.)

Evo i za ostale lige petica:
    Engleska
    Coventry (2000./01.)
    Ipswich (2024./25.)
    Hull City (2016./17.)

Francuska
    Troyes (2022./23.)
    Le Mans (2009./10.)

Italija
    Venezia (2024./25.)
    Frosinone (2023./24.)
    Monza (2024./25.)

Njemačka
    Schalke (2022./23.)
    Elversberg (/)
    Paderborn (2019./20.)
  • Mathiasovi Chageri
    8.3k
    Danas uzvratna tekma Almeria Malaga. Prva tekma bila 0-0.Ljubo

Apropo prve utakmice, bio sam u Malagi nedavno i našao sam se kod stadiona kad su krenule ulaznice u prodaju, ljudi nemaju online prodaju karata nego su se ljudi skupili od jutra u kilometarskim kolonama ispred ticket shopa.

Neki mali nakon što je uspio doći do karte je dizao kartu u zrak i ljubio ju. Baš teški flashback sam dobio kad sam sa starim čekao na Kvatriću na starom kiosku za karte.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.