• pjetlić
    385
    Da :lol:

Zovu ga od iza, Mudri, Mudri, nis nikome jasno, neko je Cordobu lovio za fotkanje
  • fakin
    4.8k
    Neka slika uzivo za nas koji dolazimo tek u 20h?
  • MateG
    340
    mislim da je kolega criticus rekao pa cu ga citirat
    “Zbog filma su mi rekli da će tek u ponedjeljak bit gotova”
  • criticus
    8.2k
    Dragi Boban mi je utjera strah u kosti ko forumaškom zgubidanu zadnji put da ne slikam ni selfie u toi toi-u danas.
  • ElDorado
    11.7k
    Slabo ljudi na clanskom danu
  • Thor
    2.8k
    [img]http://20260618-193950.avif
  • pjetlić
    385
    Pocetak na vrijeme, respect
  • Porculanka
    102
    Apeliram na ljude u klubu da ako se cijena za godišnjake bude dizala da se pomakne za koji dan pravo prvokupa - kad ljudi dobiju plaće. Neki bi zbog par dana mogli ostati bez svojih dugogodišnjih mjesta......

Nadam se da bu netko pročital ovo moje.
    Nije da ljudi nemaju novaca...radi se isključivo o tajmingu. Neki od nas će iz bolnice produžavati svoje voljene godišnje.....
  • Dinamosaurus
    109
    Zar nije da pravo na produženje obično traje 2 tjedna
  • Papastrumf
    23.2k
    peliram na ljude u klubu da ako se cijena za godišnjake bude dizala da se pomakne za koji dan pravo prvokupa - kad ljudi dobiju plaće.Porculanka

Ne dobivaju svi place u isto vrijeme. Ti dobijes mozda 10. u mjesecu, netko dobiva 1. u mjesecu, a netko 20. u mjesecu.
    Klub ne moze cekati 10. ili 15.7. da krene s prodajom.
  • austrijanac
    11.5k
    a netko 20. u mjesecu.Papastrumf

Ovo kod nas bas i ne prolazi po zakonu o radu, ako govorimo o zaposlenju, a ne ugovor o radu i slicno.

Ali ostatak je tocno, tak je kak je.

Mali edit: danas vecina ima pristup raznim nacinima placanje, rate su uvijek opcija…
  • Porculanka
    102
    nisam se mozda precizno izrazila. Jasno je da pocinje 1.7. Samo da se pravo prvokupa produzi do 8.7.npr . za godisnjake koji bi zadrzali svoja mjesta. Tih 3 dana vecini znaci puno.
    Isprike na nespretnom upisu.
  • Porculanka
    102
    rate samo za odredjene banke. Bar je tak bilo zadnjih godina.
  • rakurs
    3k
    Baš sam sad gledao obavijest za prošlu sezonu, pisalo je samo da ako imaš dogovoreno sa svojom bankom obročno plaćanje, možeš na Ticket pointu dogovorit na rate. Nigdje nije stajalo da ovisi o banci. Ja sam plaćao online jednokratno pa ne znam jel tako i bilo na karatani.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.