• Benedikt
    109
    Nije do Quaresme koliko do nas koji smo fulali šansu utakmice 20ak sekundi prije te kontre i bili spori u povratku
  • NitkoBitan
    37.2k
    Kakav tempo :love:

Srecom ne mogu oni ovako protiv naseg haramballa.
  • vjeko1701
    25.4k
    Tempo visok, dobro uigrane šablone al imam osjećaj da bi ovi mogi igrati dva dana, nakon ta dva dana i dalje trčali punom parom ali i dalje uspjeti ne zabiti nijedan gol.

Srećom nogomet još uvijek nije samo trka i šablone.
  • ZG plavi 01
    375
    Evo ti sranja
  • NitkoBitan
    37.2k
    Ma da, realizacija im je uzasna, ali rekao bih da je to i inace odlika africkih/otockih reprezentacija. Zavrsni pas isto katastrofa, jednostavno nemaju to u sebi da prepoznaju takve situacije.

Ja vidim da nam oni uvaljuju gol samo iz neke kontre.
  • NORTE
    25k
    da se to gledalo subasicu, nebi jedan penal obranio . On je po metar bio vaniLudovic IX

Tad linijski suci očito nisu signalizirali takve prekršaje pravila, a VAR još nije uveden, njegova poanta i je suzbiti nepravdu.
    Zato podržavam tehnologiju i var, nadam se da će u LP krenut primjena trećeg var suca i još više kamera.
  • Mr Anderson
    19.7k
    a VAR još nije uveden, njegova poanta i je suzbiti nepravdu.NORTE

Bio je VAR u Rusiji.
  • The Undertaker
    9.9k
    Ako se dobro sjećam, tada su pravila bila još stroža (obje noge na crti) ali VAR nije imao obvezu raditi provjeru pa se gledalo kroz prste.
    Ovaj penal bi bio poništen i zbog toga što je Gvardiol, koji je izbio loptu, utrčao ranije, tako da nemamo za čim žaliti. Ovo utrčavanje ranije samo dodatno ukazuje na našu nepripremljenost i dekoncentraciju.
  • Droljo
    28.7k
    Ovaj penal bi bio poništen i zbog toga što je Gvardiol, koji je izbio loptu, utrčao ranije, tako da nemamo za čim žalitiThe Undertaker

Da. Sudi ti nešto a već ćemo naći neki kurac na var-u... Šifra 'Šahtar vs KTC' presedan...
  • vjeko1701
    25.4k
    Ne, nego su dva naša igrača prekršila pravila i nemamo se kaj žaliti na ponavljanje penala.
  • Mr Anderson
    19.7k
    Ispravna je odluka, ali sve se radi da se golmanima oteža. Ja bi zabranio igračima ta poskakivanja i cupkanja kod pucanja penala. Golman krene, igrač malo zastane i scima golmana, dovoljno da prestupi. Treba biti ono, zaleti se i pukni i gotovo, a ne cupkanja oko lopte ko neke tetkice.
  • Droljo
    28.7k

Pa to. Ionako je golman u nepovoljnijoj situaciji.
  • Jurki
    25.9k

IMG-1644.png
    IMG-1643.png

Jebiga sve cisto kod penala..
  • vjeko1701
    25.4k
    Ma ja bi jednostavno stavio ista pravila kao i u raspucavanju. Jednom kad golman obrani, gotovo. Nema utrčavanja, nema zabijanja odbijanca.
  • rioda
    16.9k
    Ispravna je odluka, ali sve se radi da se golmanima oteža. Ja bi zabranio igračima ta poskakivanja i cupkanja kod pucanja penala. Golman krene, igrač malo zastane i scima golmana, dovoljno da prestupi. Treba biti ono, zaleti se i pukni i gotovo, a ne cupkanja oko lopte ko neke tetkice.Mr Anderson

Kane je i izjavio da je vidio da Livi voli malo ranije izaći pa je namjerno zastao. Al slažem se u potpunosti, ionako su kod penala šanse valjda 90/10 za napadača, a golmanima se još dodatno otežava, umjesto da se pozabave izvođenjem penala od strane napadača.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.