• ZG plavi 01
    362
    ali svejedno ce nazalost Hrvatsku komentirati onaj Petrinec
  • Keyser Soze
    19.5k
    Preminuo legendarni komentator Edin Avdić.
  • prefontaine
    9.5k
    Pa jbt on je poprilično mlad, šta bi?!
  • Keyser Soze
    19.5k
    47 godina, vjerojatno srčani
  • prefontaine
    9.5k
    Strašno. On i Hodoba su mi uvjerljivo najdraži komentatori za slušati i gledati tenis i košarku.
  • Mlađi referent
    15.7k
    Mislim da je on nešto bio bolestan.

Vidno je fizički pao zadnjih mjeseci, a i na glasu se osjetilo.
  • NerminB
    1.6k
    Gledam ovaj zadnji podcast sa nurkicem, moze se reci da je dosta drukciji. Mozda je i bila neka bolest.. Strasno, uzas.
  • Keyser Soze
    19.5k
    Radio Sarajevo kaže da je srčani.
  • Eduardo
    29.7k
    On i Hodoba su mi uvjerljivo najdraži komentatori za slušati i gledati tenisprefontaine

Za tenis uz Hodobu moram dodati Tomislava Trtanja i Gorana Stojanovića... ako ih nisam pomiješao jer nisam neko vrijeme gledao tenis na SK. (googlao sam imena kako bih pokušao prepoznati glas)
  • ElDorado
    11.5k
    Ja lika pamtim samo kad je svrsavao na Kecmanovu tricu.
  • NerminB
    1.6k

Covjek je bio vanserijski sportski novinar i imao je kosarku u malom prstu, a pogotovo kad uzmes u obzir ko se danas sve naziva novinarom i sta nam poturaju pod nos. Od svih stvari, ti ga pamtis po mozda i najglupljoj.
  • Jaro
    12.1k
    Od Viki kreme slusljiviji je i Vela junior s HDTV...
  • Dzoni
    6.1k
    Vela junior lupeta gluposti pa se bar nasmijem.
    Ovaj je samo iritantan
  • NVKOD
    12.9k
    Možda nepopularno, ali meni je Željko Vela jako dobar komentator.

Ostavimo to kaj je tovar sa strane i to kaj mu je sin pak kriminalni komentator i paćenik, vidi se čovjek ima znanja i da zna prenositi utakmice. Rađe bi njega slušao nego Vikija koji svršava kad BiH primi loptu 50 metara od gola ili Cmrečnjaka kojemu padaju bomboni kad igraju tovari... neću mu zaboraviti onaj "Livaja je usisao loptu prsima". Pa Štaspit...a gdje su ovi iz Nove TV, blago rečeno katastrofa komentatori.

Dobar mi je i onaj Hodoba koji je prenosio Brazil - Maroko.. da je barem više takvih komentatora.
  • Dzoni
    6.1k
    Potpisao bih da cijelo prvenstvo odrade on, Hodoba i Glavan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.