• Fatos Beqiraj
    2.3k
    Je ugasilo srbina. Teski knockout
  • GOAT
    8.1k
    Beton koljeno bolestina :yawn:

• dzis
    1.5k
    Ne znam da li ima ljubitelja NBA, ali Knicksi konacno uzeli naslov.
    Cekalo se od 1973. Hvala k...u
  • Paggini
    86.9k
    Poseban pozdrav ovom francuskom chokerskom govnetu Wembanyami, koliko odvratnih prljavih poteza cijelu seriju, a usere se ko grlica čim ga stisnu
  • GOAT
    8.1k
    Nakon što je prošao one jazavce iz Oklahome, može kako hoće
  • crophantom
    4.9k
    Brunson i ovi Knicksi najbolja prica NBA zadnjih 25 godina.
    U top 3 su za mene jos Pistonsi iz 2004. (Meni i dalje najdraža ekipa svih vremena) I Spursi iz 2014. (Timski mozda najbolje balansirana ekipa i kosarka koju su igrali je bila teska perverzija).

Ali Brunson se nekako ističe, ti Pistonsi su ipak imali i Mr. Big Shota, RIPa,Sheeda i Big Bena, Spursi puni legendi + mladi Kawhi koji se probija. sad sam pogledao snimku, ovo Brunsonovo jucer je bilo bolesno, ušao je u neku zonu di znas da ce zabiti kad treba.

Da ne zaboravim, honorable mention ide i Mavsima iz 2011.
  • Paggini
    86.9k
    Mr. Big Shota, RIPa,Sheeda i Big Benacrophantom

Kak si mogao Tayshauna zaboravit :fear: Meni također najdraža ekipa djetinjstva, rekao bih jedna od najkompletnijih petorku u povijesti

A s klupe srpsko čudo Darko Miličić
  • crophantom
    4.9k
    nisam ga zaboravio, cak sam ga mislio napisati, ta petorka je bila strašna, al opravdano ili ne meni su njih 4 ostala onako uklesana u pamćenje, a Prince savršeni 5 uz njih.

A s klupe srpsko čudo Darko MiličićPaggini

Ja i nakon svih tih godina mislim da je to bilo ključno za osvajanje naslova, da su birali Mela, sjebo bi sve :grin:
  • Hnlovac
    6.2k
    Prvi put od 1973...
  • JMastermind
    1.6k
    Prati još netko LeMans?

IMG-20260614-123422.jpg
  • dzis
    1.5k
    Knicksi su bas posebna prica. Dobro mozda samo u mojoj glavi jer sam njihov fan. Ali Brunson je napravio nesto kaj se ne vida cesto danas u sportu. Ostaviti preko 100milja na stolu ekipi da mogu sloziti roster oko njega. Da bi se potpisali njegovi frendovi sa faksa Hart i Bridges sa kojim je uzimao naslove sa Villanova. Za visakom para se produzio ugovor i za OG-a. Covjeka koji je defanzivna napast,a prirodaje i napadu.
    Bas timska ekipa,u ne tako timskoj ligi. Orange and blue sky Baby!!!! Kako mi je drago, gorit ce NY na paradi.

Jako dobra sportska godina za mene. Konacno se i ovo prokletstvo skinulo. Sada i ja mogu polako odmorit,dosta je bilo neprespavanih, sada mogu spursi sa bambyem uzeti iducih 10 sto se mene tice, ali ono najbitnije je da i mogu stati one jadne usporedbe sa hajdukom nba-a. Naslov ide u MSG.
  • Probirštift
    1.4k
    Jedva čekam neki retardirani članak u kojem će tovari poistovjetiti svoju sušu titula sa Knicksima i reći da je i ovo njihova obećana godina x godina unazad
  • Sibirski plavac
    9.2k
    Kimi gotov s utrkom 3 kruga do kraja.

Hamiltonu pobjeda.

Ajde konačno solidan dan za napaćene navijače Ferrarija. :heart:

Šteta za Charlesa.
  • Dzoni
    6.1k
    Nisam fan Lewisa ni Ferrarija, ali je predivno za vidjeti statistički najboljeg vozača ikada u najboljoj momčadi ikada
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.