• Sibirski plavac
    9.2k

Ja fan Ferrarija, a Lewis mi nikad nije bio drag. Ali jebiga, vozi za Ferrari pa mi je sad svaki njegov uspjeh drag hahaha

Valjda će i sirotog Leclerca konačno krenuti jednom....
  • Peškaman
    9.3k
    Hvala kurcu pa je Ferrari napokon osvojio jedan GP.
  • KtcGoat
    5.9k
    Donna uzela Queens, prvi turnir iz serije 500 u karijeri.

Plazibat sa Kromah-om u prosincu za titulu.
  • Eduardo
    29.7k
    Iskreno, začudio sam se da je Ferrari dobio na strategiju kroz boksove... u zadnje vrijeme to im je bila i više nego bolna točka. Konačno su izabrali pobjedničku strategiju koju su savršeno proveli u djelo. Kako god, drago mi je zbog Hamiltona i žao mi je zbog malog Kimija koji je svakako vozio rizičnu utrku od samog početka.
  • Blueshadow86
    5.1k
    Svaka čast našoj Donni na tituli! Uzela je veliki turnir. Dobra uvertira za Wimbledon.
  • Peškaman
    9.3k

Malo je pomoglo zaustavljanje Alonsa i VCS.
    Hamilton bi išao na još jednu zamjenu guma, vjerujem da bi došao do grupe Norris,Antonelli & Russel ali tko zna kako bi mu izgledao tempo/kakva bi bila degradacija guma uz vožnju u prljavom zraku.

Svakako ohrabrujuće za Ferrari, čini se da su se tempom primaknuli Mercedesu,koliko-toliko.
  • Eduardo
    29.7k
    pošteno zboriš, ali ne bih gledao sad unazad i što bi bilo kad bi bilo... odvezao je sjajnu utrku, poklopilo se sve što se trebalo poklopiti i kad je prešao u vodstvo izdominirao je preostalim dijelom utrke. Baš mi je drago zbog njega i veselim se nastavku sezone. Samo još da dobijemo Maxa i imamo show.
  • Sibirski plavac
    9.2k
    Kakav run n gun rukomet u finalu lige prvaka zasad. Mem odličan protiv svoje buduće ekipe.
  • Sibirski plavac
    9.2k
    Ušao Nielsen u glavu Berlinera. Gidsel nevidljiv
  • Eduardo
    29.7k
    GidselSibirski plavac

Igračina je, ali mi je toliko antipatičan da svaki put kad ga vidim pomislim "sve izgubio dabogda", a to se samo pojačalo kad je prije koju godinu (mislim na SP-u) odbio ruku isprike od strane Duvnjaka :brow:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.