• BlueNinja
    334
    Nova ekipa se polako zagrijava i kreće napad na vrh tablice

nUSGGFz.jpeg

Nadam se da vam je ovak bar malo zanimljivije pratiti svjetsko :wink:

Link za ulazak:

https://klada.zona-karata.live/join/480FF243
  • Paggini
    87k
    Nadam se da vam je ovak bar malo zanimljivije pratiti svjetsko :wink:BlueNinja

Ovo mi je doslovno jedino zanimljivo od ovog prvenstva
  • KtcGoat
    5.9k
    Jbt jesmo svi popusili na Australiji i Turskoj :rofl:
    Osim jednog brata
  • Šteco
    1.7k
    Meni je ovo baš fora za pratit.

Bilo bi dobro da se može otvoriti tuđi profil da se pogleda tko je što odigrao u prošlosti.

Također, da se može birati ulog, i da se ulog oduzima od konačnog dobitka kako bi se dobio točan profit.

No, i ovako je dobro za pratit.
  • Efes Pilsen
    15.9k
    Ja sam mislio da sam odigrao vise kola, al ispada da sam previse propustio :lol:
  • Paggini
    87k
    Nadam se ovom formatu za predictor! Dusa me zaboli kad zaboravim odigrat tekmu
  • BlueNinja
    334
    Profili riješeni :wink: ovo drugo s ulozima nisam siguran da bi funkcioniralo najbolje, mislim da je ovak najpoštenije
  • BlueNinja
    334
    to bi bilo super, ak nam tehnologija dopušta jer je pokrivenost koeficijnata za našu ligu katastrofa
  • Paggini
    87k
    Ma ne trebaju koeficijenti, ubaci doslovno isti sustav ko sada - točan rezultat 3 boda, pogođen ishod 1 bod, igrače recimo možemo ubaciti svoje koeficijente, da jedan Goda ima koeficijent 10, a Beljo 1.30 naprimjer.

Mislim ja sad serem kao da je to 20 minuta posla....
  • BlueNinja
    334
    Ja bi baš to htio malo posložiti jer tipa bezveze mi je da isto vrijedi pobjeda protiv Rudeša i Hajduka, makar neznam kaj s točnim razultatom u tom slučaju.

Slučaj di se sve to ručno definira je fkt malo posla, nije 20min ali nije ni nekaj predugo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.