• Fatos Beqiraj
    2.2k
    previse je udarao nacionalisticki. Vjerovatno ne zele dodatne probleme jednostavije ga maknut
  • Hnlovac
    6.1k

:vomit:
    Jebem im majku scalpersku
  • db-izbjeglica
    20.6k
    gledao sam utakmicu i nisam baš primjetio da je bilo toliko prazno koliko se piše.
    stadion ima crvene sjedalice, ali i koreanaca u crvenim dresovima je bilo puno. Znači, ovo crveno većinom nisu prazne sjedalice. koliko sam uspio skužiti tokom prijenosa, većinom su ovi prstenovi sa ložama bili prazni, tu i tamo neka sjedalica na tribini i ovaj centralni dio "istočne tribine", al doslovno samo ovaj centralni sektor... ništa drastično, viđalo se slično i na prijašnjim svjetskim prvenstvima.
  • Hnlovac
    6.1k
    iza gola ok, ali ovdje na donjim etažama koje su u kadru 70% tekme se opet ponavlja situacija iz Katra, i to rezultira ružnim rupama u prijenosu i apsolutno nikakvoj atmosferi

Na kraju, prosječni fanovi na stadionu ce izgledati ovako
    20260612-124732.jpg

Atmosfera 0, samo influenceri i sponzoruse
  • Efes Pilsen
    15.9k
    preko puta kamere su prazna mjesta, to se vidjelo dosta puta u ponovljenim snimkama, bilo je isto i na tribini kamere i to se vidjelo kod nekih situacija. Jedino sto je bas bilo popunjeno su tribine iza gola.
    Kolega koji jebe majku scalperima je djelomicno u pravu. Da je ukljucio FIFA i njihovo dinamicko odredivanje cijena bio bi potpuno u pravu.
  • Dzoni
    6k
    Zamislite da zamjenite BBB na sjeveru sa mrvu glasnijim ljudima na zapadu, a da zapad napunite bogatašima i influencerima koji do jučer nisu znali što je Dinamo.
    Čestitam, dobili ste tipičnu atmosferu na svjetskom prvenstvu.
    A za to su isključivo krivi FIFA i njihova pohlepa
  • NerminB
    1.6k

Danasnja realnost, nazalost. Za srednju klasu ovakvi dogadjaji su postali nezamislivi. Moras imati najmanje 5 hiljada eura sa strane da bi mogao priustiti sebi evo da odes u ameriku, pogledas jednu-dvije tekme i sve ostalo sto ide uz to (smjestaj, hrana, prijevoz itd).
  • Thor
    2.7k
    da. Ovu dvojicu sam i ja skuzio u prijenosu :lol: katastrofa
  • rioda
    16.7k

Iskreno mislim da se nije ništa previše promijenilo u odnosu na prije 15-20 godina, samo što je ovo drugi kontinent pa je automatski sve malo skuplje i teže dostupno.

Npr. Bilo je priča kako su naši 2002. išli u Japan pa se klošarili tamo i spavali po parkovima, tako da mislim da su se jedino vremena i navike ljudi promijenila, a standard u odnosu na takve države i za odlaske na SP je ostao jednak.

Bilo bi zanimljivo da recimo @Neron53 napiše svoje viđenje
  • Efes Pilsen
    15.9k
    Putovanje kosta da, ali Amerika je poseban slucaj. Digli su cijene apsolutno svega - od hotela do javnog prijevoza, pa do ovih cijena karata.
    Ovo prvenstvo je prvenstvo divljeg kapitalizma. Europski sport upakiran u americki celofan. Umjesto da se siri europski utjecaj dogodilo se suprotno pa se u sport usuljalo ono najgore sto Amerika nudi.
  • Mr Anderson
    19.7k
    Pa ne znam, ja sam planirao otići s ekipom barem na dvije utakmice, ali kad se sve stavljalo na papir, dečki su odustajali jedan po jedan i na kraju ništa od svega. S tim da su troškovi i veći nego smo mi tad računali. Imao bih besplatan smještaj na dva mjesta da sam se odlučio ići sam, ali kako nas je ždrijeb poslao prilično daleko od tih mjesta, to nema smisla. Bolje da odem sa ženom na Maledive za manje para nego da se vucaram po Americi. Ili potrošiti pare na Dinamova gostovanja u ligi prvaka.
  • Neron53
    2.6k

Eto iz prve ruke jer sam od subote preko bare.
    Mene su neki zajebali koji su me obecali udomiti :) na par dana ali ostajem pri svojemu da to nije preskupo ako se putuje navijacki.
    Ajmo ovako: tko je zelio spojiti 2.i 3.tekmu jer su u 3 dana, mogao je uzeti avion za cca 500 eura , uzeti do 6 nocenja po cca 40 do 50 eura ( ako je vise ljudi u ekipi moze se i povoljnije) , a rentanje auta posto je sve poprilicno blizu bi za 6 dana sa gorivom ispalo ukupno 100 eura po osobi. Ulaznice su za one koji su cesto na repki po 50 eura a slijedeca cijena je cca 200.
    Znaci tjedan dana se moglo odraditi za 1300 bez frke . Klopu i cugu ne racunam kao ekstra trosak jer i doma jedemo i pijemo i tu je sad stvar pojedinca hoce li uzimati nesto jeftino u marketu ili jesti po restacima.
    Opet, dosta ekipe ima ovdje poznatih pa se jos moze ustedjeti na smjestaju, transportu i klopi.
  • Neron53
    2.6k
    Mi smo uzeli neka nocenja cak i po 18 eura (Motel 6 od 4 "zvijezdice" u Dallasu) a najskuplje je dosao smjestaj u New Yorku od cca 60 eura (prosjek 40). Izvrsni hoteli u Las Vegasu za 35 i Miamiju za 50. Svi smjestaji sto sam nabrojao imaju bazene :)
  • Neron53
    2.6k

Kao sto sam po stavkama gore napisao, iz prve ruke , tvoja procjena je trostruko pa i cetverostruko promasena.
  • pešća
    1.5k
    Da mi netko plati ne bi išao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.