• Carrasco
    4k
    Ajmo clean sheet KIM i ŠUTALO :heart:
  • deda
    27.3k
    Pardon, ne magare, nego bika
  • Carrasco
    4k
    E hurčina... 1 1
  • deda
    27.3k
    Bikovi uzvraćaju udarac 1-1
  • marcio amoroso
    31.8k
    Lisica do vuka. Tako kaže komentator :grin:
    Šutalo jako dobar u Istri, puno bolji i sigurniji od Kima.
  • Neki tip
    18.8k
    Pardon, ne magare, nego bikadeda

    Pa, s obzirom nije jasno ni odakle ti vuk, komotno je moglo ostat magare.. da bar uzrečica ostane čitava. :)

    Edit: zanemari budalu, vidim da je zabio Vuk :monkey:
  • deda
    27.3k
    :rofl:
  • deda
    27.3k
    Šutalo jako dobar u Istri, puno bolji i sigurniji od Kima.marcio amoroso

    Apsolutno se slažem. Šutalo klasa iznad Korejca.
  • Neki tip
    18.8k
    1. Bjelica 128 bodova, 17 prvih mjesta
    2. Rožman, 112 bodova, 4 prva mjesta (16x je dobio 4 boda, odnosno 2. mjesto!)
    3. Dambrauskas, 97 bodova, 6 prvih mjesta
    4. Tomić, 57 bodova, 2 prva mjesta
    5. Rendulić, 32 boda, 1 prvo mjesto
    Neki tip sa Zapada

    Od ove ankete odigrane su tek 2 HNL utakmice, one jučer. Ipak, siguran sam da bi Rožman, da danas radim ovu anketu, skupio još koji bod više..

    Naravno da ga jedna utakmica ne određuje i naravno da je jučer sve moglo još u prvom poluvremenu otići na našu stranu. Ali nema tog posla na kojem katkad ulogu ne odigra i malo (ne)sreće ili makar okolnosti nad kojima nemaš utjecaj.

    Jučerašnja pobjeda nije preko noći Rožmana učinila najboljim trenerom HNL-a za širu populaciju, ali je podsjetila koliko Rožman zaista jest dobar trener.
  • Dudu
    2.6k
    Mišković definitivno zna šta radi. Izabere kvalitetnog trenera, stane iza svog izbora kad stvari krenu malo lošije i to mu se povjerenje na kraju vrati fenomenalnim rezultatima.

    Stao je iza Keka nakon onih ispadanja iz Europe, stao iza Bišćana nakon nevjerojatnog pritiska Armade, a bilo je doba kad se zazivao i "bolji" trener od Rožmana.
  • Neki tip
    18.8k
    da, ali mislim da dosta ispod radara sa svojim zaslugama tu prolazi Srećko Juričić.

    Svi hvalimo i uzdižemo Nikoličiusa, ali Juričić jedva da je imao krivi odabir. Kako u pogledu trenera, tako i kada je riječ o igračima.
  • marcio amoroso
    31.8k
    Rijeka je jučer odigrala onako kako je igrala i 6 utakmica u grupnoj fazi EL. Oprezno, ali su unatoč oprezu bili jako opasni prema naprijed. Imali su sreće u prvom, mogla je tekma otići u drugom smjeru, ali pobjeda je po meni zaslužena.
    Što se tiče Rožmana definitivno nije neznalica.
  • vjeko1701
    5.9k
    Ono kaj mi se jako sviđa u njihovoj igri pod Rožmanom je da nema napicavanja i nasumičnog izbijanja. Sve ide kombinatorno brojnim dodavanjima, kombinacijama i križanjima po podu. Uz to se igrači odlično kreću kad idu u kontru i znaju navuči obrane u zamke.

    Jučer su zasluženo dobili a akcija za drugi gol je vjerojatno najbolja akcija ovogdišnjeg HNL-a. Nije sramota izgubiti od jedine ozbiljne HNL momčadi u europskim okvirima (ako izuzmemo Dinamo), čak bi rekao da ako ovako nastave, Osijeku nije tolko sigurno minimalno 2. mjesto. Vidi se i koliko znači iskustvo EL.
  • Dudu
    2.6k


    Da, svakako Juričić i Mance rade odličan posao, kontinuitet struke na razini.

    Osijeku nije tolko sigurno minimalno 2. mjesto.vjeko1701

    Osijek s obzirom na prikazanu igru je "overachiver", gledao sam 3-4 utakmice u kojima su na guzove izvukli 1-0, a protivnik je dosta prijetio. Ništa senzacionalno, a odlaskom Majstora past će im igra u obrani, najbolji stoper koji nije igrao u Dinamu je on.
  • Neki tip
    18.8k
    slažem se..

    Uz okruglu loptu i davanje 110%, meni najiritantnije nogometno opće mjesto jest ona dobra stara kad igraš protiv klubova s dna ljestvice - da su "opasnija momčad nego što to ljestvica pokazuje" i da "po prikazanoj igri zaslužuju više bodova". :grin:

    Međutim, kod Osijeka kao da vrijedi obrnuto. Naravno, nikome nisu ukrali. Svatko je tamo gdje zaslužuje biti, ali eto ako govorimo o dojmovima..
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.