• fakin
    4.7k
    Do prije četrdesetak godina središte Prigorja je bila Kašina, dok je to danas Sveti Ivan Zelina. U tzv. zagrebačko prigorje ulaze Podsused, Vrapče, Šestine, Gračani, Remete, Markuševec, Čučerje, dok Sesvetsko prigorje čine Sesvete i ostala naselja zagrebačke četvrti Sesvete (više od četrdeset naselja), uključujući Prozorje, Martin Breg i Hrebinec s dugoselskog područja. Na sjeveroistoku je Kalničko prigorje.
  • Nolifer
    15.1k
    @Facke povedi nas

• KtcGoat
    5.7k
    Ja sam cuo da je velilki rivalitet izmedju prigoraca i zagoraca, nemojte ga zajebavat mogao bi najebat neko :rofl:
  • Facke
    8.2k
    Kak ide ona stara pjesma

"Stari deda Adam još se nije rodil,Prigorec je po Zelinskom trsju vesel hodil."

:kiss:

Nisam s Jadamovca al blizu njega sam.
  • vjeko1701
    25.1k
    Ja sam cuo da je velilki rivalitet izmedju prigoraca i zagoracaKtcGoat

Prvi glas
  • mali M
    9.9k
    Prvi glasvjeko1701

Neznam dal si sarkastičan, al mi kad smo htjeli živcirati naše Ludbrežane u srednjoj školi samo smo ih počeli zvati zagorci... To su se uha i obrazići odma zacrvenili od bjesa... Neznam ni ja zašto je to tako, ali jednostavno je... Mislim da su to oni mistični mitski rivaliteti između zagoraca i prigoraca za koje više nitko nezna zašto :lol:
  • Mr Anderson
    19.5k
    Pa kaj nije Ludbreg Podravina?
  • mali M
    9.9k
    ahahahhahha kako bi ti sad dobio batina od Ludbrežana!!
    Geografski nisi u krivu, baš čitam.. ali oni su neka mikrolokacija između Podravine i Zagorja, a sebe smatraju prigorcima... Nit podravci nit zagorci već prigorci
  • Facke
    8.2k
    Normalne kad se nas Prigorce stalne stavlja v isti kos ko Zagorce. Kad cujem "di si Zagorec" mi se glake dizeju.
    Kad su Zagorci znali napraviti dobru kaplicu? Jedine salatu stem zaotciti mores.
  • crophantom
    4.7k
    e sad si fakat pretjeral. Moderatori, ovo je govor mržnje, a da pokažem da smo Zagorci napredovali nebum se primil sekire nego tražim ban.
  • Nolifer
    15.1k
    Na radio Sljemenu tovarska himna, kad palme njišu grane

:lol:
  • Facke
    8.2k

Je a kaj? Prosli pot kad sam pri vami neke popil su mi se zobi sfrkali od toga kiselisa.
  • vjeko1701
    25.1k
    Pretpostavljaš da bi tebi dali nekaj dobro a ne staro ukiseljeno.
  • rioda
    16.7k
    ahahahhahha kako bi ti sad dobio batina od Ludbrežana!!
    Geografski nisi u krivu, baš čitam.. ali oni su neka mikrolokacija između Podravine i Zagorja, a sebe smatraju prigorcima... Nit podravci nit zagorci već prigorci
    mali M

Kak to da su nogometni klub onda nazvali NK Podravina?
  • vjeko1701
    25.1k
    Neznam dal si sarkastičanmali M

Ozbiljno, prvi glas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.