• Infinity
    19.4k
    I ja cu morat na IPTV, jer sam od nove godine ostao bez Arena :worry:
  • NORTE
    18.6k
    Osijek će doć do uspjeha brzo, posebno s novim stadionom, jake konkurencije osim Dinama bar trenutno nemaju. Mene veseli da pojačavaju momčad, a Bjelica se dokazao s dovođenjem svojih želja u Mamićevom Dinamu, kako onda ne bi mogao u svom Osijeku.
  • Morales7
    186

Treba vidjet kako će sad izgledat nakon priprema jer na jesen su stvarno imali punoooo sreće u više susreta i provlačili se. Iako pripreme nisu mjerilo, nisu baš u nekoj formi, ali kažem treba vidjet kako će sad izgledat. I dalje mislim da su dosta iza Dinama
  • NORTE
    18.6k
    Gledao sam Istra-Osijek i to je bila sramota kako gosti loše igraju.
  • Navijač Dinama
    10.4k
    jel to Telemach koristiš? Znam da su sve žalili koji su inal iTelemach da su im ukinuli Arene, nisam 100% siguran ali čak i neki su se mislim žalili na ukidanje SK programa.
  • Neki tip
    21.3k
    Bome se Talys gadno zamjerio Bjelici:

"Osim što je zaradio visoku novčanu kaznu zbog prekršaja pravila ponašanja, Oliveira Talys je odlukom trenera Nenada Bjelice određen za treniranje s momčadi Osijeka II. Brazilac će tako zauvijek pamtiti ovozimske pripreme, koje je s dosadašnjim suigračima provodio u Rovinju.

Da, dosadašnjim suigračima, jer Bjelica je trener čvrste ruke, jasnih stavova i onaj koji misli što izgovori. A, nije mu se baš otelo preko usana, već je razvidno zauzeo stajalište po kojem, dok je on u Osijeku, za Talysa više nema mjesta među Bijelo-plavima i može potražiti novi klub, koji će prethodno morati novčano obeštetiti Osječane."

Izvor: SN
  • deda
    39.9k
    Kurve navodno
  • Mali dioničar
    17.9k
    Nije želio biti usamljen u hotelu Lone.
  • Crusades
    18k
    Močinić bez kluba
  • Neki tip
    21.3k
    Močinić bez klubaCrusades1986

O jbt.. kad se u Istri nije uspio nametnuti, znači da su mu ozljede zbilja pojele karijeru. Šteta, vrlo dobar HNL igrač.
  • Infinity
    19.4k
    Ma imam Total TV, a Telemach je vlasnik. M:tel je ukinuo SK. Oni su to smisleno uradili, tj. u dogovoru. Nebitno sad. Nema sanse da prikljucim oba ili da imam samo jedan. Hercegovce necu koristit ni u ludilu, najgori operater u drzavi i sire. Prikljucim IPTV i mozak na pasu.
  • deda
    39.9k
    Drugovi kmečavci su dobili novog trenera, Talijan Paolo Tramezzani.
  • Dragon1Warrior123
    4.6k
    Opa, i to mi se čini jako dobrog trenera ako ćemo gledat njegov cv. Bit će zanimljivo jako! :D
  • marcio amoroso
    44.9k
    Bunkeraški trener. U trenerskoj karijeri je vodio 85 utakmica i uzeo točno 140 bodova, njegove momčadi su u prosjeku zabijale 1,38 golova po utakmici.
    Momčadi Bjelice su zabijale 1,61 gol, Rožmanove 1,72, Sixove 1,56. Mamićeve su zabijale 2,23 gola u prosjeku, ali njega neću uzeti u obzir jer trenira jako dominantnu momčad.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet