• rokikaciga
    14.4k
    ne znam zašto za svakoga skoro ide posebna zahvala?? Šta je to Jakir mlađi napravio da mu treba zahvaljivati toliko?Nogo

Ja nemam problem s tim koliko god me nazivcirala cijela situacija oko Jakira jr jer smo mi ipak gospodski klub kojem ce se ovakvi sitni postupci vratiti kad-tad, za razliku od nekih koji javno govore kog su odbacili i s kim pregovaraju
  • GOAT
    7.9k
    Šta je to Jakir mlađi napravio da mu treba zahvaljivati toliko?Nogo

Otvorio mjesto Zebicu
  • Dudu
    3.1k
    A i donio duplo vise para, nego sto se dobije za osvojenu titulu u prvenstvu i kupu zajedno (sto je vrlo tuzno) :razz:
  • ElDorado
    11.2k
    Boli me kua za sve koji na ovaj nacin odlaze iz kluba. Besramno je uzeti medalje za bilo kaj.
  • Dzoni
    5.9k
    Koliko ja znam nije sudjelovao niti minute za seniore, kako je dobio medalju za kup i prvenstvo?
  • fakin
    4.6k
    Bio je na klupi, to je dovoljno za medalju
  • Dzoni
    5.9k
    Kako je onda Žaja recimo nije dobio? Ili sam ja krivo shvatio propozicije natjecanja, ako jesam isprike na grešci
  • rokikaciga
    14.4k
    Mislim da klub dobije x broj medalja i moze dat kome zeli
  • DerHerrKool
    1.1k
    Klub je dobio 40 medalja i naručio još 30 da ima za dat svima. Iz propozicija:"Hrvatski nogometni savez prvoplasiranom klubu dodjeljuje i 40 zlatnih medalja koje se dodjeljuju igračima, trenerima, liječnicima, fizioterapeutima i članovima rukovodstva kluba prema pismenom prijedlogu kluba."
  • DrRatoljub
    905
    Ne znam je li netko pisao, ali na Transfermarktu je cijena Sučiću i Baturini skočila na 70 milijuna skupa. Znam da nije mjerodavno kaj se tiče vrijednosti, ali je to prvenstveno pokazatelj da su se dobro snašli u Italiji i da ih se prati. Imamo li išta od potencijalne prodaje Baturine?
  • vjeko1701
    24.9k
    Kolko znam, imamo od oba.
  • Noel
    21.5k
    Po medijima, Zekić u Sarajevu. Dogovor sa bjeguncima. Pao mi je u očima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.