• xavier
    11.1k


    0u1cdkt1pxgp3nr7.jpg

    Iako se Kyrie na kraju ipak pojavio...
  • Navijač Dinama
    7.3k


    Mark Henry, bivši profesionalni hrvač i mislim šampion u vuči šljepera. :smile:

    Ali to je najbliže što imamo trenutačnom stanju Hardena..
    Da se on ko Hazard ugojio po koju kilu, pa na trening, i skine se lagano, forma se vrati, ali ovo koliko se Harden udebljo je skoro za života na vagi :lol:
  • Mališan
    1.7k


    Ali Lino je trofejni trener, ne smije ga se omalovažavati i ne cijeni ga se dovoljno.
  • Navijač Dinama
    7.3k
    8eeml9cvxob9hrw5.jpg

    Gauthier Mvumbi, igrač DR Konga, postigai je 4 pogodka protiv Argetine. Eh da.. registriran je da im 89 kila..

    James Hardene, spavaš li mirno?
  • Navijač Dinama
    7.3k
    Pitanje za vas koji pratite UFC.

    Sa obzirom na jako česta pominjanja, podizanja kilaže, i prelazak u tešku kategoriju. Što mislite, kakva prijetna može biti Jon Jones, kako za Miočića, tako i za cijelu diviziju?
  • Tom Hanks
    2.5k
    Kompletniji od svih i tehnicki bolji.Prijetnja je definitivno i ako brada bude na mjestu kao dosad onda uzima sve,ali ne vjerujem da moze izdrzat sve te bombe od Francisa ili Miocica.Mucio se zadnjih borbi ali to se moze prepisati nedoststku motivacije,ovdje ce bit 100% gladan i poslozen u glavi.
  • Cosey
    432
    Ova borba je najbolji dokaz da je bolje da te netko s jednim udarcem nokautira nego da odradiš cijelu borbu i primiš toliko udaraca. Ne kužim ni suca ni njegov kut zašto nisu prekinuli borbu, skratili su mu i karijeru i život na taj način.
  • Bosna86
    11.5k
    I to sudac koji je poznat po ranim prekidima.... Svaki put kad se Herb zaletio, ovaj je bacio koji udarac... Nijedan borac ne voli da mu se prekine borba i meni je ovo ok, bez obzira na sve posljedice
  • Bosna86
    11.5k
    Tom Brady i Gronk još uvijek sanjaju...
  • Navijač Dinama
    7.3k
    Prva sezona na NFC i lagano finale konf. Odigrao koliko je bilo potrebno, odbrana dobila tekmu, ujedno top5 dokazano, pogotovo LB-eri Devin White, Pierre-Paul i Barret. Šteta za Bressa, vrlo vjerivatno nejgova zadnja utakmica.

    Al zato krađa na štetu Brownsa uff...
  • r1oma
    1.5k
    McGregor vs Poirier u nedjelju u 4h ujutro. Khabib je pristao na povratak ako ga neka borba impresionira s obzirom da će biti 2 borbe iz lake kategorije.

    Prognoze?
  • Navijač Dinama
    7.3k
    McGregor vs Poirier u nedjelju u 4h ujutro. Khabib je pristao na povratak ako ga neka borba impresionira s obzirom da će biti 2 borbe iz lake kategorije.

    Prognoze?
    NewGeneration

    McGregor dobija Poirera, i onda ce biti najavljen vjerovatno revans njega i Khabiba, prije toga će Khabib vjerovatno nalupat u prvih 30 sekundi Fergusona ili nekog, pa će Khabib naplatit ćelavom za taj match, i match sa connorom, i ujedno naprasit Irca i kao najveći otić u zasluženu mirovinu.
  • r1oma
    1.5k
    prije toga će Khabib vjerovatno nalupat u prvih 30 sekundi FergusonaNavijač Dinama

    Mislim da neće ić na Khabiba jer je lik izgubio od Gaethjea i sad od Oliveire tak da mislim da je on prokockal svoje šanse
  • Navijač Dinama
    7.3k
    pa eto, ja dosta slabo pratim UFC naspram recimo tebe, pa sam zati ovo iz glave, orvi tko mi je na pamet pao jest Ferguson.

    No ako je za dvi šore se vratio, druga je 99% revans sa Conorom, a prva je "povratnicki", protivn nekog tko je dosta slabiji od Conora, pa će ih ponabijat uzet zaslužene lare, da sam na Khabiboom mjestu, opelješio bih ćelu.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.