• rokikaciga
    14.2k
    Jel ti fali jedno slovo s obzirom da se radi o Hajduku?
  • FrodoJePurger
    621
    Mislio sam nadodati Č ali aj iz Albanije je
  • Thor
    2.7k
    :rofl: :rofl:
  • emilperska
    16.2k
    Ovo nije prvi put da imaju problema s likvidnosti samo je sad izašlo javno u više medija..

Zašto? Moje mišljenje je da ovo dio presinga jednog lobija da stanoviti ruso ukrajinac odnosno kriptotrgovac bez adrese uđe u klub kao mesija jer se nema za biber..

Plus ovo javno objavljivanje da su slobodni igrači koji su još godinu dana pod ugovorom. Isto teški amaterizam. Rušiš sam sebi cijenu i pregovaračku moć jer sad svi znaju da si ove poslao da trče po Marjanu. Jbt mi to nismo ni s Cordobom radili.
  • Dinamosaurus
    103
    Ja sam 2023, 2024 (a realno i 2025) bio "uvjeren" da su financijski cooked ali evo nije se ništa dogodilo pa neću ni sad se nadati

Ako i zagusti netko će uskočit bilo to whitebit, grad split ili država ali njima ništa ogromnog negativnog neće bit
  • Thor
    2.7k
    Mislim,libo me racku za magarad,ali pricam radi price...ove kaj su otpustili daju ih dzaba samo da ih se rijese,da odu. Zapravo im daju nogu u guzicu,i ne prodaju ih. Dakle matematika je da sto manje trose tj ne placaju place i da samo odu gdjegod sto prije.
    A ocito je drama s paprikom no najveci potrosac medju njima i dalje legendaran a tu ili ne smiju dirati ili ne zele. Ali velim libo me...
  • Fatos Beqiraj
    2.1k
    Magaradi je nasusno potrebna jedns gruona faze konferencijske da dobiju koju kintu. Ali su oni toliko jadni da u ovom trenutku to izgleda znsnstvena fantastika za njih
  • dragošlapa
    149
    Kakav spektakularan slijed vijesti...

Screenshot-20260528-223548-Chrome.jpg
  • Pacho
    17.6k

Samo sto su sad pod nadzorom uefe pa ce kurcologije teze prolaziti.

I tu su opet u problemima. Da li se pojacati racunajuci na pare od KL u koju vjerojatno ni sa pojacanjima nece uci? Ili skroz dignuti ruke od pojacanja pa definitivno ispasti?

VRIDILO SE RODIT
  • Dinamosaurus
    103
    što to uopće znači da su pod nadzorom UEFE?

Ako se ne varam pod nadzorom UEFE su i Chelsea i Porto
  • marcio amoroso
    51.1k
    Hajduk navodno doveo Etnika Brrutija iz MalishevaFrodoJePurger

Zar i ti sine Brrute
  • über alles
    2.8k
    Nemoj,ovaj ce opet mislit da se o dezicu prica.
  • KtcGoat
    5.2k
    Kaze Beljo da je Majstorovic najbolji trash talker u ligi, znaci uz to sto te prebije jos ti i sere cijelo vrijeme.
    Idealna kombinacija hahaha
189101112Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.