• Ljubo
    733
    naravno da čine razliku, moja usporedba tu je vise isla prema klubovima poput Slavena i Gorice koji nemaju ultrase kao ni Varaždin ali imaju lošiju posjetu.
  • Papastrumf
    22.9k
    mislio sam na HNL posjetuHnlovac

Na HNL sam i mislio.
  • Masto
    1.5k
    Prva rečenica u novoj objavi na instagramu ima grešku
    dinamskim srcem
  • mlinchica
    6.3k
    Jel netko možda uhvatio kakav info oko tura obilaska stadiona?

Mislim da bi bio pun pogodak uskoro ih organizirati.
    Ekipa je na odmoru pa na pripremama van Zgb, ne trebaju se termini prilagođavati njihovim obavezama.
    Klincima kreću praznici, još uvijek je svježe ushićenje od proslave, a kreće i ludiona oko SPa.
    Još vratiti u ponudu onu majicu sa stadionom ili neku novu, dodati novi dres sa stadionom u cijelu priču ponude tijekom obilaska (plus privjesci, suvenirčići, šalice, … :grin: ).
    Potrošili bi ljudi, a i imali bi se priliku oprostiti šetnjom unutar stadiona prije finalnog odlaska s njega.
  • nkdz
    1.2k

O da, vjerujem da nas ima još koji bi otišli na turu po stadionu i nadam se da će opet biti.
    Taman je sad pauza oko svega na maksimiru pa ima prostora/vremena da se ture organiziraju
  • rioda
    16.5k

I slikanje s ovosezonskim peharima.
  • mlinchica
    6.3k
    I slikanje s ovosezonskim peharima.rioda

:scream:
    Pa to sam skroz zaboravila
    Da da da
  • Nolifer
    15k

Absolutne se slažem s tobom kolega!

:up:
  • Droljo
    28.2k
    I ja bih dete odveo da vidi to čudo iznutra. Javljajte ak se šta objavi oko toga.
  • badjibadara
    9.6k
    Na Top radiju je nagradnjača za Dinamov novi dres. Na 091/2222101 poštaljete glasovnu što vas veže za Dinamo, Maksimir i možete ga osvojiti. Valjda sam sve dobro polovio.
  • pjetlić
    353
    Bit će ture, samo je pitanje oce ih bit dosta za sve koji zele ici :smile:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.