• Fatos Beqiraj
    2.1k
    Mozda bude drugi lijevi stoper slj sezone, kao zamjena mckenni, a onda prodaja. Ne vidim neku ozbiljniju buducnost u nas
  • Sibirski plavac
    8.9k
    Kakav aplauz cijelog stadiona je čovjek dobio pri ulasku. :heart: Eh da je onaj udarac nakon kornera ušao, kakva bi to priča bila. Comeback of the year.
  • dzno
    26
    Pokraj zivog, zdravog i pripitog don Juana ne moze biti comeback of the year, ali stvarno šteta kaj mu nije ušo taj udarac, bilo bi mi drago da je zabio
  • fakin
    4.4k
    ne treba zaboraviti da za udarac kojim mu je livaja polomio koljeno nije suđen ni faul, a kamoli da je mesar dobio žuti ili crveni karton.

definitivno ga vidim kao 3. stopera iduće sezone.
  • Paggini
    84.7k
    ne treba zaboraviti da za udarac kojim mu je livaja polomio koljeno nije suđen ni faul, a kamoli da je mesar dobio žuti ili crveni karton.fakin

Pa nije ni bio faul, ušli su normalan duel, kakvih ima 100 po utakmici i Torrente je krivo stao
  • Efes Pilsen
    15.7k
    Nije mu Livaja kriv za ozljedu, ne znam odakle ti to?
  • fakin
    4.4k
    tebi ovo nije faul: https://youtu.be/kXqvtcCPJuc?t=258 ?

ovako visoko podignuti čepovi kopački? to je granično između žutog i crvenog
  • Fatos Beqiraj
    2.1k
    Lik je krivo doskocio, nema veze sa livajinim cepovima ne znam jel ga dirnio uopce
  • Paggini
    84.7k
    Ni taknuo ga nije
  • Orc123
    15.8k
    Normalno da ne volimo Livaju kao ni oni ni jednog naseg igraca ali budimo realni nema nikakve veze s ozljedom Raula koji btw. Jucer izgledao sasvim dobro.....
  • skener
    8.4k
    Torrente se oglasio na Instagramu nakon povratka na teren: "Nakon 385 dana, stigao je trenutak… Trenutak u kojem sav trud, žrtva i rad u tišini konačno dobiju svoju nagradu.

Još jednom, zahvalan svojoj ekipi, svojoj obitelji, svojim agentima i svojoj curi Raquel što je bila uz mene od prvog dana, uvijek brinući o meni s osmijehom i znajući da put neće biti lagan. HVALA ❤️ Također želim zahvaliti svim ljudima u klubu koji su mi pomogli da se vratim na najbolji mogući način.

I za kraj, našim navijačima… hvala vam što ste mi pružili poseban osjećaj kada sam ponovno kročio na naš Maksimir. Bilo je nevjerojatno. NEMA PREDAJE ".
  • GOAT
    7.6k
    Raquelskener

comighod.gif
  • Masto
    1.4k
    Tenk ne bi prošo njega i mckennu u paru
  • fakin
    4.4k
    Nakon 3 pive zapravo razmislio sam da bi htio da bude on nas drugi stoper iduce sezone nakon sto Dominguez ode.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet