• Bernard
    1.3k
    kakav jebeni užas.
    kad će snimati film o Nelsonu Mandeli moj bi pick bio jebeni Brad Pitt onda..
  • Eduardo
    29.1k
    NETFLIX je u zadnjih par dana izbacio tri sjajna dokumentarca... moram dodati da mi je cijeli ovaj "UNTOLD" serijal odličan, meni možda i najbolji sportski serijal uz "F1: Drive to Survive".

BTW, o istanbulskom finalu je suvišno trošiti riječi. Vardy je posebna priča, a posebno zanimljiv mi je ovaj dokumentarc o Francuzima koji otkriva pozadinu "štrajka" reprezentacije kad su odbili trenirati uoči posljednje utakmice SP-a 2010. Sve to nakon što su potjerali Anelku sa SP-a i poslali ga kući. U dokumentarcu su izjave davali Patrice Evra koji je bio kapetan, William Gallas koji se durio jer on nije postavljen za kapetana i Bacary Sagna, ali i izbornik Domenech koji je baš čudan lik. Inače, dopustio je uvid u svoj dnevnik u kojem nije imao baš lijepih riječi za igrače, npr. Gourcuffa je nazvao "blago autističnim idiotom" :sweat:

Untold UK: Liverpool's Miracle of Istanbul

Untold UK: Jamie Vardy

The Bus: A French Football Mutiny
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.