• Sibirski plavac
    8.8k
    Kakav spektakl od tekme u Omišu. 5 5, a još je 8 i pol minuta do kraja. Square se vratio od 1 5 na 5 5.

Od stranih vijesti, Sporting prvak Europe, dobili Palmu u finalu.
  • BBBaranja
    4.8k

Da su dubrovčani imali večeras Primića na golu dobili bi to danas..
  • Sibirski plavac
    8.8k
    6 5 dobio Olmissum, golčina u zadnjoj minuti
  • plavi72
    2.6k
    Maxsport 2 odlična tekma
    kraj prvog(2 minute još)
    Rijeka-Novo vrijeme 3-4
  • Sibirski plavac
    8.8k
    Dobili Makarani, 1 1 u seriji
  • nkdz
    1.2k

Još jedan rijetko odvratan potez
  • Sibirski plavac
    8.8k
    I to nam je novi reprezentativac...
  • NKDZ86
    8.3k
    rijetko gadljiv lik
  • plavi72
    2.6k
    Novo vrijeme - Rijeka (sinoć) 2-4
    ukupno 2-1 za Riječane, Makarani dobiju iduću doma i 5. u Rijeci ?!
    Olmissum vodi 2-1 protiv Square večeras osigurava finale u Dubrovniku ili se igra 5. u Omišu !
    Tko voli Futsal stvarno se igraju dobre tekme !
    Volim FD :heart:
  • Mr Blue
    4.8k
    U istoj su svi situaciji.

U Makarskoj se igra četvrta utakmica, ako Rijeka dobije ide u finale, ako Novo Vrijeme dobije majstorica se igra u Rijeci.

Isto tako i u Dubrovniku. Ako Square dobije majstorica je u Omišu, a ako Olmissum pobijedi ide u finale.

Po meni, za očekivati je finale Rijeka - Olmissum. Ali me ne bi skroz iznenadilo da Novo Vrijeme pobijedi sad dvije za redom, iako se Rijeka čini konkretnija. Riječane s klupe vodi naš bivši trener Alen Jukić.
  • plavi72
    2.6k
    Olmissum 1.finalist ,sinoć su dosta uvjerljivo Dubrovčane pobjedili,večeras u Makarskoj saznajemo 2.finalistu ili to ne znamo do petka!
    Ako pobjedi Rijeka,1.finalna je u petak !

Olmissum-Novo vrijeme/Rijeka(1-2)
  • Sibirski plavac
    8.8k
    Završio regularni dio sezone i u najjačim ligama. U Španjolskoj sredinom idućeg tjedna kreću četvrtfinala. Barca prva u regularnom dijelu sezone, i prvi favorit za titulu. Tu su još rekao bih kao glavni izazivači Cartagena, Palma i Murcia, dok je Inter iza njih i daleko od nekadašnjih uspjeha koje su imali tamo negdje do odlaska Ricardinha 2020.
    Zanimljivo Palma ima 3 naslova prvaka Europe (zadnja 4 finala su igrali u LP), a titulu u domaćoj ligi još nisu nikad uzeli. Nešto kao i mi, osvojili smo titulu, superkup, igrali LP, a kup nikako uzeti. :roll:

U Portugalu standardno , Benfica i Sporting svijet za sebe, tu je još i Braga kao dobra ekipa ali dosta iza ova dva.
  • Sibirski plavac
    8.8k
    Rijeka drugi finalist. Victor Saaf, kakav igrač. Ne znam kad je zadnji put viđena ovakva tekma jednog golmana na našim terenima. Ako Rijeka ode do kraja, on im mora biti MVP.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.