• ElDorado
    11k
    Ne dat mu učit engleski za sad
  • Masto
    1.3k
    Prije bih ga mogao zamisliti da nauči njemački i ode gore
  • Thor
    2.6k
    No engliš for him! Or germani! Or taljanski! Or epanjol!
  • Thor
    2.6k
    Bosanski hratski je cist ok i dalje
  • ksapi
    7.9k
    Di je popis stvari koje su tovarima krive jer nemaju naslova?

Napumpane lopte, mamic, siric, novinari, HNS, Vrsaljkova ruka, Lokomotiva…… Oluja.
  • ElDorado
    11k
    Sanchez: Čak i u finalu protiv takvog monstruma uspjeli smo im parirati i biti blizu. Međutim, ponovno se dogodilo ono što se u Hrvatskoj često događa, barem prema mom dosadašnjem iskustvu, drugi gol pao je nakon očitog prekršaja Belje nad Radeljićem. Zašto to naglašavam? Jer smatram da je to važan detalj za analizu hrvatskog nogometa.

Očiti?! Daj tornjaj se debilu iskompleksirani. Stvarno toleranciju za ovakve idiotske izjave treba odjebati.

Navikli smo se boriti protiv nepravde i prepreka. Mi to prihvaćamo kao još jedan izazov, motiviramo igrače i sami sebe da te prepreke preskočimo. Zato smo ove sezone otišli najdalje u europskim natjecanjima, na što sam iznimno ponosan", rekao je Sanchez u podužem izlaganju.

Pa igrali ste KL debilu
  • Paggini
    83.1k
    Jel vi znate kakvu je on karijeru imao kao igrač? Zaslužuje poštovanje!!!!!!
  • Efes Pilsen
    15.7k
    Sad je jasnije i porijeklo psiho Riere..
  • ElDorado
    11k
    Stvarno treba odjebati te španjolske prevare i njihovo dociranje na broken englishu
  • dragošlapa
    94
    Ovu Sanchezovu konferenciju nominiram za "shit of the season", cijelu konferenciju.
  • NORTE
    24.2k
    Di je popis stvari koje su tovarima krive jer nemaju naslova?

Napumpane lopte, mamic, siric, novinari, HNS, Vrsaljkova ruka, Lokomotiva…… Oluja.
    ksapi

Nakon Oluje su osvojili tri titule pa ih je poslije toga ista ta DRŽAVA spasila gašenja i ulupala milijune kuna u njihov klub.

Osam puta su se teško osramotili u Europi, a sve je počelo nakon privatizacije 2009. godine kad ih je osramotila Žilina (al amo pogodili).
  • rioda
    15.9k

Mislim da je kolega mislio na nevrijeme, a ne VRO. A možda sam i u krivu :grin:
  • NORTE
    24.2k

Ne, ne, sad su baš optužili Oluju da su pare od LP išle gašenju dalmatinske sao krajine.
    Guba slučaj.
  • Oluja
    6.7k
    Iz prve ruke mogu tvrditi da lažu, nikakve pare nisam dobio.
  • rioda
    15.9k

Bome ovo nisam vidio... :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.