• Sibirski plavac
    8.7k

:rofl:
    Od njih trojice jedino onaj ćelavi je realan, onaj drugi koji je kao glavni je onako kako kad realan, ali onaj treći je što bi se reklo delulu.
  • Hrc-Vg
    1.2k
    Zakaj uopće gledate te nerealne debile? Ja nekad pogledam neki tovaraki podcast kad zgube da se smijem, ali gledati ove osječke luzere je apsolutni gubitak vremena…
  • Paggini
    83.1k

Nisi upoznat s ljepotom hatewatchanja.

Imali su jednu epizodu kad su započeli podcast, a jedan od ovih peče palačinke za djecu, drzi mobitel pored i raspravlja s ovom dvojicom. To je ta razina kvalitete
  • Hrc-Vg
    1.2k
    Hahahahaha
  • Progressive overload
    456
    Meni je bilo najbolje poslije onih penala za vrijeme Jakira kad nisu naše igrače htjeli zvati imenima nego su ih sve zvali igrač i koji broj nosi.
  • Filip B
    345
    Na rivi ili na Poljudu? Bilo bi steta da je ispod Poljuda, znas koliko baklji ce se manje zapaliti
  • Mali Zeus
    20.9k
    :grin:

Neki hajdučki fakin ne bi bio zadovoljan.
  • don
    19.7k
    dobar dan svima. Samo još jedno kmečanje Sancheza na povlašten tretmana sudaca kod Dinama i hajduka.

ali na stranu to, naviknuli smo. Ali izjava "Možda je to jedan od ključnih razloga zašto klubovi poput Dinama ili Hajduka ispadaju iz Europe tako rano. Mi nismo navikli na popuste i zato smo ove sezone otišli najdalje u Europi”

koji je on Dinamo svih ovih sezona u europi gledao? Još nas čovik krenuo ubacivat u isti europski koš sa hajdukom.
  • rakurs
    2.9k
    Ovaj se drogira, barem se nadam, inače mi je teško objašnjivo ovo što je izjavio.

Oštro ste kritizirali suđenje. Smatrate li da Dinamo i Hajduk imaju povlašten tretman kod sudaca?

„Veliki klubovi s ogromnom bazom navijača, poput spomenutih, vrše golem pritisak na suce. Oni su navikli taj pritisak kapitalizirati u domaćem prvenstvu, a Rijeka je najbolji primjer tog 'trećeg kluba' koji postaje izuzetno neugodan trn u oku velikima. Posao koji Damir Mišković radi boreći se protiv takvih vjetrenjača je čudesan. Taj se sudački pritisak na kraju pretvara u bodove. Samo dvije utakmice protiv Dinama, u kojima su pogreške izravno usmjerile bodove, znače razliku od devet bodova. No, kada ti klubovi izađu u Europu, tamo toga nema. Možda je to jedan od ključnih razloga zašto klubovi poput Dinama ili Hajduka ispadaju iz Europe tako rano. Mi nismo navikli na popuste i zato smo ove sezone otišli najdalje u Europi”, rekao je Sanchez.
  • Crusades
    23.9k
    Ovaj se baš klaunizira u zadnje vrijeme
  • Ivdzo11
    9.7k
    Ne zna se koji je veci smecar on ili Garcia
  • GOAT
    7.1k
    Klasicni ragebait i troll kad znas da odradujes otkazni rok
  • Dzoni
    5.6k
    Screenshot-20260516-143352-Google.jpg