• Zagreb1992
    3.4k

A ti koji si navijač Dinama pa sere po svemu mogućem oko kluba ? Ti isto onda ne živiš za Dinamo ?
  • fakin
    4.2k
    Ja zivim za Dinamo 0/24. To sto neki ne razumiju kritiku od pljuvanja i vrijeđanja je njihov problem, ne moj.

Nikad u zivotu se ne bi druzio s osobom koja mrzi Dinamo i mrzi Zagreb. S takvim osobama istog trena prekinem ikakav kontakt.
  • Majki2111
    4.2k

A baš si ekstrem. Žalosno je da ti je to temeljni argument s nekim ostat u kontaktu.
  • DerHerrKool
    837
    Održavat kontakt sa ljudima koji mrze tvoj klub i grad je ekstremno, a ne ovo kaj kaže @fakin
  • vjeko1701
    24.4k
    A ti koji si navijač Dinama pa sere po svemu mogućem oko kluba ? Ti isto onda ne živiš za Dinamo ?Zagreb1992

Daj mi 10000 fakinovih kritika ispred davanja jedne minute platforme zadrtom tovarskom klaunu.
  • Jos-Optimus
    10.6k
    @fakin i ja se ne slažemo u puno toga, ali se slažemo oko ljubavi prema klubu i ružno je da pišeš nekome tako. Svatko je od nas drugačinillji
  • criticus
    7.7k
    Drago mi je poslušat ofenzivu pa neću stavljat u shit of the day već ovdje.

Slušao sam malo ofenzivin osvrt na finale kupa. Imali su uvod o tom kako je Dinamo kvalitetniji od sviju, par situacija i Mišićevoj dominaciji. Ali naravno kao i većina nemože se izbjeć navijačka pristranost i spomenut Mišićeve kartone kako ga se pušta. I sad ja to kužim s navijačke strane, čak i objektivno Mišić je igrač kojem suci teže povlače kartone mislim da to svi vidimo. Ali Renato je izvukao situaciju starta na Gojakom i parafraziram:
    "Taj start nad Gojakom kad sam pogledao usporeno čak ne mislim da je bio faul uopće, ali ako si ga svirao to mora biti žuti".
    Pa nemožeš to reć, za nešto zašto nemisliš da je uopće bio faul se žališ da je trebao biti žuti. Pa ako išta onda je trebao biti žuti za simuliranje Gojaka koji je pada ko leptirica (naravno da se nedaje za to žuti al karikiram). Također, Fruk je imao bar 2 starta za žuti, to niko ne spominje, a da ne kažem da trebaš bit hrabar izjavit to kad imaš zadnju liniju Majstorović Radeljić. Opet, razumijem klubaštvo, ali izjava da je neko trebao dobit žuti za start za koji misliš da nije bio faul je level Luka Bebić i "Ja se nekad ne slažem sa svojim mišljenjem".
  • Georg Koch
    8k
    brate!
    Nemoj i nemojte da vas dira niti 1% ni shit of the day niti bilo sta ovih dana. Na sve te mitomanske clanke, gluposti i sranja ovih dana samo se slatko nasmijesite.
    Enjoy the moment rekli bi.
    Imamo duplu krunu, imamo vrhunski momentum, imamo proslavu za par dana, imamo klub i sve oko kluba sto smo sanjali godinama.
    Tako da, uzivajte i kulturno ih prcajte da se i dalje guse :fire:
  • criticus
    7.7k
    Nemoj i nemojte da vas dira niti 1% ni shit of the day niti bilo sta ovih dana.Georg Koch

Ma ne dira me samo dijelim info na forumu :lol:. Kažem, ovdje sam ga podijelio jer volim poslušat ofenzivu. Da me živcira bio bi u shit of the day.
  • Paggini
    83k
    Lakše je narativ okrenuti na "on ne može dobiti žuti", nego pričati o njegovom monstruoznoj sezoni jer kao "heh da igra dobro ali zato što ne može dobit žuti,.,.,.,....."
  • Mali Zeus
    20.9k
    Erceg je imao kriterij da je dopuštao malo jače startove, nije dao žuti Mišiću al nije ni Rijekinim igračima za malo jače startove. Za Mišića je nastala sad fama da ne dobija žute kartone, dok recimo za neke druge igrače, bumo rekli Hajduka, nitko ne spominje ili se rijetko spominje koliko bi trebao dobiti žutih po tekmi, a koliko ih zapravo dobije. Uostalom, jesu li se možda referirali na Majstorovićeve hrvačke zahvate na Belji?
  • Mali Zeus
    20.9k
    A zvat zoku talijana i slične stare prdonje koji inače piju pivu pokraj dućana i to im je najbolji dio dana je kao kad je veliki desničar i domoljub kakti u emisiju zvao šešelja.
  • Omake
    17.3k
    Majstorović protiv Belje u svakom drugom duelu kao Zangief iz Street Fighter Alpha 3
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.