• mlinchica
    6k
    Sinoć je jedan od njih tamo spomenuo to u Tribini.
    Ostali “kao” pojma nisu imali iako sam sigurna da je planirana objava jer nigdje do sada nije problematizirano.
    Većina ovog foruma i ekipe na tribinama nije niti skužila da se išta dogodilo. Nigdje se nije pisalo ali eto, mora Tribina, kad neće nitko drugi.
    I to, da bi naglasili zabrinutost “zašto bi netko očekivao da bi ga Dalić takvog zvao u reprezentaciju?”.
    Takvog?!
    Kakvog?
    I ok, imaju pravo govorit kaj god hoće ali….

Jel postavljao takva pitanja u javnosti kada se zagovarao ulazak boga baluna u reprezentaciju?
    Dokazano visoko konfliktne osobe i prije povratka u Kaštelanski zaljev.
    Jel postavljao takva pitanja kada je isti taj Zeus sa skalina pjevao srpsko ime to i freze i traktori?
    Kad je provocirao riječke navijače na Rujevici?
    Morile su li ga brige tada, kako će takav igrač funkcionirati u reprezentaciji? Hoće li unijeti nemir i stres?

I Sigur nije problem za ajduka jer hračka protivničke igrače, radi najprljavije startove i glumi frajera s 3 i pol dana seniorskog nogometa?
    Kanadska repka nije predmet brige i ljubavi Tribinaša?
    Neka tovarski Tribinaši od…. od procjene karaktera naših igrača.

Lukin karakter je njegov problem i problem Dinama, koji zajednički trebaju riješiti.
    Dečko je na početku možda jako lijepe i uspješne karijere. Niti treba u repkicu, niti repkica treba njega jer još nije vrijeme.

A dušobrižnike s tovarskih podcasta podsjećam da se bave svojim trofejnim vitrinama, rugobicom i ulascima u zadnju trećinu/intenzitetom/pritiscima/kontrapritiscima/ = “luzerstvo je u svakoj pori kluba”.

Treba još proučit Srnin popis za SP?
    :roll:
  • crophantom
    4.1k
    A dušobrižnike s tovarskih podcasta podsjećam da se bave svojim trofejnim vitrinama, rugobicom i ulascima u zadnju trećinu/intenzitetom/pritiscima/kontrapritiscima/ = “luzerstvo je u svakoj pori kluba”.mlinchica
    Mlinchica Exodus 23:1
    XP-QkO.gif
  • DiddyGuela
    6k
    Mene vise brine Lukina forma u zadnjih cca. mjesec dana. Razumijem da ne moze svaku tekmu zabit i asistirat ali dojma sam da nije bas na visokom nivou zadnje vrijeme. Sutra je bitna tekma, nadam se da ce se pojavit na utakmici, trebamo ga.
  • Zagi
    17.5k
    Oscilacije mladog igrača. Na jedan Genk imaš i dvije-tri tekme koje nisu na super razini.
  • Benedikt
    52
    Stojković treba poraditi na kontroli bijesa, nekad to dođe i s godinama. Bila je ona situacija van terena kad je udario nekog kopačkom u glavu. Mozda je bilo slučajno, a možda i ne
  • DiddyGuela
    6k

Ma sve jasno, samo kazem da se nadam kako ce sutra izvuci zadnji atom snage i zavrsiti sezonu u stilu. Razumijm da je i on sada u crvenom nakon duge sezone a sa druge strane Rijeka nam je jedina ove sezone zadavala nekakve probleme u međusobnim susretima. Trebamo sutra Stojketa u top izdanju!
  • Jos-Optimus
    10.5k
    sutra bi meni startao Bennacer, pa neka ljuti Stojke uđe kao zamjena. Kome pravo, kome milo, ali ne igra ništa zadnjih mjesec dana
  • DrRatoljub
    789
    Meni bi isto krenuo Bennacer. Ali umjesto Zajca. Jer je i on u padu forme zadnjih par kola. A Stojke nudi nesto sto ne mogu ostali veznjaci.
  • Crni86
    21.4k
    Kad su bile utakmice s istrom i varazdinom? U zadnjih mjesec dana ili? Asist i gol nista? Predasist za beljin gol varazdinu? Al eto ne igra nista vec mjesec dana…

Da imao je slabije partije, bil je ljut sam na sebe poslije izlaska iz igre i vidlo se. Tom decku nakon svega u zadnje dve sezone treba kontinuitet jer vidli smo koliki mu je plafon. Al mozda bolje stavit igraca koji ide ca za mjesec dana u prvih 11. Vizionarski potez bi to bio.
  • Dinamosaur
    3.2k
    Ma njih dvoje se samo boji jer linija Stojke Misic Zajc ove sezone jos nije pobjedila Rijeku, a druge trojke jesu haha
  • Jos-Optimus
    10.5k
    Ne igra kako je igrao, sutra opet može biti najbolji...ja samo kažem da bih možda probao ga razdrmati jer je najbolji kad poludi
  • Crni86
    21.4k
    nije ni beljo zabil pretproslo kolo gol pa odmah klupa? :smile:

Onu formu je nerealno ocekivat u kontinuitetu. Ono je bilo bolesno, da vec sad moze drzat takvu formu u kontinuitetu iso bi na ljeto za preko 20 miljki.

Kak je kolega Zagi napisao, ovo je cista fluktuacija forme mladog igraca. Pogotovo kad se uzme u obzir kako su mu izgledale zadnje dve i pol sezone. Jbga, nije prosp neke stvari kroz koje tek sad prolazi.

Meni je vec znak ova ljutnja na sebe nakon izlaska di se vidlo da mu je krivo. Ljut je on vec dovoljno na sebe.
  • Jos-Optimus
    10.5k
    ma gle, ja njega obozavam, samo uvazavam trenutak i klasu Bennacera. Čisto moje mišljenje...opet, Luka lako sutra bude igrač utakmice i ja sam najsretniji zbog toga
  • Crni86
    21.4k
    sve pet, samo nije istina da ga nema na mapi mjesec dana i da nije nista odigrao.

Za benija se slazem, al ja imam vise nekako dojam da bi mogo upast umjesto zajca koji je nakon ozlijede jos nekako pod kocnicom.
  • Fatos Beqiraj
    1.9k
    Bennacer bi mi isao umjesto Zajca, falilo bi kreacije ako zamjeni stojkovica pogotovo ako je hodza na krilu a ne vidovic
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.