• M94
    2.6k
    Ako je htio Sigura opalit oprastam mu.
  • Paggini
    82.6k
    Jel ima netko GIF toga krvničkog pokušaja kojeg nitko nije vidio ni spomenuo osim ljudi s Tribine?
  • rioda
    15.8k
    A istina, ja sam vidio nešto u tom duelu oko centra, i meni je izgledalo kao da ga je htio udariti, ali je promašio :lol:
  • Mali Zeus
    20.7k
    Jel ima netko GIF toga krvničkog pokušaja kojeg nitko nije vidio ni spomenuo osim ljudi s Tribine?Paggini

Promaknuo je i Mihi i Karlu, samo Kordi nije.
  • Kaje Ivanišević
    66
    ¸

Pa koliko god ih ne simpatiziram, mislim da su dovoljno ozbiljni da to ne bi izmislili.
    Ako stvarno nije, evo iskrene isprike..
  • ElDorado
    11k
    Ali netko je već to i prije Tribine spomenuo pa mi nije bilo jasno o čemu priča
  • Mali Zeus
    20.7k
    Pa koliko god ih ne simpatiziram, mislim da su dovoljno ozbiljni da to ne bi izmislili.Kaje Ivanišević

Ma ne kažem da bi izmislili, al eto htio bih vidjeti neki video ili gif.
  • Kaje Ivanišević
    66

Evo vrato sam tekmu da vidim i zamahne on dobro rukom (nakon što ga Sigur povuče). U 35.min tekme.
    Ali moja poanta je i bila da ne smije padat na prljavost suparnika i gubit glavu jer će se to događat (pogotovo jer si uvijek favorit i protivnici rade sve da te izbace iz takta). Jer i ako nije bilo namjerno, da ga je pogodio čisti crveni.
    I ovo govorim kao konstruktivnu kritiku, nikakvo pljuvanje ili nešto slično. Luka nam je sljedeći 20M+ transfer.
  • Danko
    3.1k
    Kolega Droljo oko sokolovo je odmah uočio :

Screenshot-2026-05-12-12-22-44-887-com-android-chrome-edit.jpg
  • rioda
    15.8k
    Sad sam gledao, od 34:30 je pa pogledajte, ili netko nek izvadi gif ako može
  • ElDorado
    11k
    Pogledao. Da izgleda da u kontaktu poteže tom desnom rukom. Da li je to da ga pokuša proći s druge strane ili je to pokušaj nokauta teško je reći. Ali čudna reakcija svakako.
  • Fan
    2.2k
    Nije teško reći. Pokušaj udarca i to je to, ne treba se pravit slijep, al idemo dalje, nadam se da će preko ljeta ozbiljno na tome poradit.
  • Droljo
    27.6k

Spomenuo sam ja na temi utakmice.
    Edit: vidim da je već izvučeno :blush:
  • FrenchMontana
    1.6k
    Iskreno ne bih rekao da je bio udarac. Čovjek je išao u punom trku, u duelu, što lakše promijeniti smjer kretanja... a da bi si to olakšao zavitlao je rukom. Stojke samo razumije fiziku :nerd:
  • Ludovic IX
    11.4k
    s tribine je izgledalo kao da ga je htio puknut.. poslije kad sam gledao naku snimku, izgledalo mi kao da ga je ovaj zarotiro a stojke glumio helikopter pa ako zahvati, zahvati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.