• ZGWest
    736
    Po meni nema smisla raspravljati “što bi bilo kad bi bilo”.
    To je tako irelevantno.

Ovakve stvari se ne rade, zbog svih već navedenih razloga.

Razina očaja ispod Svetog Roka je nesnošljiva, a jučer je prešla svaku razinu.
  • masacusec
    7.7k
    to je ta kulturna europa... Svijet gleda a sluzbeni Brussel se crveni od srama :lol:SAS1987

I ja se sramim što dijelim kontinent s ovakovim 'uliganima.
  • Neron53
    2.6k
    Ekipa...nista nije apsolutno, pogotovo nije apsolutna sigurnost na navijackoj tribini. Da se ne lazemo i lazno moraliziramo, velika vecina je na ovakve i/ili slicne situacije navikla i taman posla da ce panicariti a poslije se ovako zgrazati.
    Ne sumnjam da ce se prvom prilikom zapapriti tovarima i to sa kamatama.
  • masacusec
    7.7k
    Uvjeren sam da tzg nije bila namjera životna ugroza ljudi na našoj tribini, već isključivo makijevelističko dodvoravanje jezgri u splitu, naravno lišeno ikakvih mentalnih i kognitivnih napora.
  • Marktwain
    1.4k
    Znači, na prvoj njihovoj tekmi u novoj sezoni opet će biti trans Tzg..
    Grupa bez časti i obraza, pušači pravoslavnog kurca.
  • NORTE
    24.1k
    Znači, na prvoj njihovoj tekmi u novoj sezoni opet će biti trans Tzg..Marktwain

To nikad nije ni bilo upitno. :wink:
  • Masto
    1.3k
    Ako ih je opravdalo paljenje transparenta na daljinski to pokazuje da ih nije baš sramota tih toplih odnosa s grobarima
  • Marktwain
    1.4k
    Ali nikad nije zgorega ponoviti.
  • Bruh
    1.2k
    Iduće sezone dj otvara tekmu sa Kreni Gardo a ne sa e moj druže beogradski
  • KtcGoat
    4.6k
    Ali nevjerovatna je ta cinjenica(bar meni), da su se likovi javno objavili. Znaci frajera prati preko tisucu ljudi na instagramu i ti ides stavljat story.. wtf, kaj je s glavom
    Ko ga jebe, da se razumijemo. Samo kazem
  • Kujtim Shalla
    9.3k
    Jebivjetrima je ovo spas za sezonu , šta se čudite . Pa ovo im je jedino što su napravili od kako internet postoji. Titule nemaju od kako ima FB i Instagram. Wi-Fi Bluetooth hooligani. Ako je ovo utjeha a jeste jer za drugo ne znaju neka im. Znači čuli se nisu , razmontirani su u Splitu , trans tzg ide od prve tekme , a mi smo im samo uslugu napravili i trebali bi biti zahvalni da je bila manjina u pitanju koja putuje i šuruje sa Srbima /grobarima . Međutim izgleda je to puno dublje unutar grupe i da su njima najveća braća grobari a ne no name boysi:rofl: spodobe treba ignorirati, a ne sumnjam da će dečki naći pravo rješenje ko i do sad kako ih spustiti opet na dno
  • Mihael2305
    2.1k

Jazavac se ponado da ga samo tovari prate, i da ga se neće naći. Al jos stavi i lokaciju maksimir, gdje se javno moze searchat tipa lokacija i vidi se osobe koje su stavili story s lokacijom.

Al aj, bar su dobili dobru šminku za tvorza
  • NKDZ86
    8.2k
    tzg se morala nekako iskupit pod cijenu bilo čega i eto...
    vaš život je drukanje, bježanje, skrivanje! plakanje, laži i to je sve!
  • javolimtebejako
    4.8k
    Ali nevjerovatna je ta cinjenica(bar meni), da su se likovi javno objavili.KtcGoat

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.