• Sibirski plavac
    8.7k
    Vidim na pojedinim portalima se počelo okrivljavat i izbor pjesama sa razglasa za cijelokupnu situaciju...

Sportske

"Ali je itekako uočljivo, mnogi će reći i neprimjereno za građanski, gospodski klub, kako se vole nazivati, da se i sam klub uključio u navijačke čarke i podbadanja, da se odlučio spustiti na tu razinu. Naime, izbor pjesama koje su s razglasa dopirale do publike bio je drugačiji nego inače. I baš se nekako uskladio s koreografijom Bad Blue Boysa na sjeveru, kojima je glavni motiv podbadanja Torcide odnos s Partizanovim Grobarima. Dinamo je to podebljao puštanjem Stublićeva hita “E, moj druže beogradski” i pjesme Dubrovačkih trubadura “Dok palme njišu grane”, po čijoj melodiji Grobari pjevaju svoju neslužbenu himnu “Volim crno-bele”. Kako je govorio Oliver Mlakar: jasna asocijacija..."
  • rioda
    15.7k

Piše: Ante...

Tu sam prestao čitati članak
  • Crusades
    23.7k
    Treba povremeno izać iz tog odijela gospoštine i govnu pokazat da je govno. Nećemo zato mi smrdit.
  • GOAT
    6.5k
    Jako predvidljivo i pisali smo o tome vec na forumu.

Svakako njima u korist ide da se piše o transparentu i glazbi nego o lošim rezultatima i grobarskim frendovima
  • Keyser Soze
    19.2k
    To im je i bio cilj
  • mlinchica
    5.9k
    Baš sam se fino napjevala i nasprdala jučer (one ful uvredljive lagano kroz zube samo jer kao, ne priliči :snicker: )
    Magarac je magarac, a derbi je derbi.
    Poruke su bile odlične.
    Svidjela mi se posebno ona oko rugobice. Korisno jako za postat ispod svih tekstova o rušenju Poljuda, “kako Zagreb može dobit, a oni ne mogu”, kme, kme.

“Jučer kulturna baština, danas poljudska rugobica.
    Kako koja uprava se mijenja, tako i stavovi korisnih kretena”
    :ok:
  • Oluja
    6.6k
    Nisu oni pobijedili ili nadmudrili drugu grupu već osiguranje na stadionu.Gringo

Amen, točka i kraj svega.
    Nebulozne o gašenju grupe kojoj iz daljine zapališ transparent, a da šake nisu proradile mogu laprdati samo najretardiraniji među retardiranima.
    Da su napravili dobro stanje, to jesu ali način je krajnje ciganski, u maniri najvećih hulja koje bi i i iz muzeja krali krpe i predstavljali ih kao pošteno otete.
    Oh, wait!
    Hulje bez morala, kurve bez imalo časti.
  • don
    19.6k
    Ali je itekako uočljivo, mnogi će reći i neprimjereno za građanski, gospodski klubSibirski plavac

jeba im gospodski klub.. Nevjerovatno koliko antipatičan pridjev.

velike pohvale za klub jučer i pjesme sa razglasa. Nadam se da ćemo nastavit sa udaljivanjem od umjetnog gospodstva prema govnima koji ne zaslužuju ni gram poštovanja.
  • Mentalni Gimnastičar
    1.5k
    Nama su dizali bluetooth hooligans, oni su sada huligani na daljinski ili?
  • Kujtim Shalla
    9.3k
    najjača dosad a to i jesu,huligani na daljinski. Arbejder koji poraze slave ko pobjede ,kad ih se zgazi bilo su u manjini , a oni ko cigani idu samo kad ih je duplo više . Duracell hools:rofl:
  • Masto
    1.3k
    Ako se ne varam netko je pitao za video od poslije utakmice pa evo link
    https://www.instagram.com/reel/DYH9Es4MrD6/?igsh=MWtlMzV4aWE4eTMxZQ==
  • Paggini
    82.1k
    @Ličani1986 Pa sta onda pišeš išta ak nije za javnost :lol:
  • Ličani1986
    1.3k
    brži prsti od pameti :wink:
    Hvala na brisanju
  • Mali Zeus
    20.6k
    Meni je ipak najbolja priča da su se ona dvojica bedaka išli slikati i objavljivati..

Instagram huligani.

Sprdali su se s plavom rivom i himnom na razglas i onda naprave ovo i još pričaju da su se boysi ugasili zbog 2 slova na transu. :rofl:
  • Gemišt86
    385
    Iskreno, u jednu ruku bi se osjecao licemjerno da osudim ovaj njihov potez vezano za samo paljenje udarnog transa u smislu ozljeđivanja i zapaljenja nas na tribini. Pa mi smo si sami zapalili taj isti trans i ne sjecam se bas komentara "fakat nebi trebali vise palit, moze bit bas veliko sranje, evo sad nam se dogodilo, moglo bi opet". I dogodilo se i dosta transa je izgorilo i to za vrijeme brutalnog navijanja i di se nis nije vidlo od dima bengalki i jebiga. Pa na kraju krajeva svaku tekmu gasim bar jednu stolicu sa necijom pivom koju nađem na podu (oprosti netko) i jel to isto onda u neku ruku spada pod "moze bit veliko sranje" jer cini mi se da su solidni kresovi bili zapaljeni jucer na juznoj tribini od tih istih stolica? Bez obzira sto smatram izuzetno debilnim ovaj partizanski potez ovih iskompleksiranih klosarcina, ne mislim da bi nama na tribini mogao napraviti vecu stetu pa taman i da je cijeli izgorio u nekom trenutku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.