• Sibirski plavac
    8.7k
    Vidim na pojedinim portalima se počelo okrivljavat i izbor pjesama sa razglasa za cijelokupnu situaciju...

Sportske

"Ali je itekako uočljivo, mnogi će reći i neprimjereno za građanski, gospodski klub, kako se vole nazivati, da se i sam klub uključio u navijačke čarke i podbadanja, da se odlučio spustiti na tu razinu. Naime, izbor pjesama koje su s razglasa dopirale do publike bio je drugačiji nego inače. I baš se nekako uskladio s koreografijom Bad Blue Boysa na sjeveru, kojima je glavni motiv podbadanja Torcide odnos s Partizanovim Grobarima. Dinamo je to podebljao puštanjem Stublićeva hita “E, moj druže beogradski” i pjesme Dubrovačkih trubadura “Dok palme njišu grane”, po čijoj melodiji Grobari pjevaju svoju neslužbenu himnu “Volim crno-bele”. Kako je govorio Oliver Mlakar: jasna asocijacija..."
  • rioda
    15.7k

Piše: Ante...

Tu sam prestao čitati članak
  • Crusades
    23.6k
    Treba povremeno izać iz tog odijela gospoštine i govnu pokazat da je govno. Nećemo zato mi smrdit.
  • GOAT
    6.5k
    Jako predvidljivo i pisali smo o tome vec na forumu.

Svakako njima u korist ide da se piše o transparentu i glazbi nego o lošim rezultatima i grobarskim frendovima
  • Keyser Soze
    19.2k
    To im je i bio cilj
  • mlinchica
    5.9k
    Baš sam se fino napjevala i nasprdala jučer (one ful uvredljive lagano kroz zube samo jer kao, ne priliči :snicker: )
    Magarac je magarac, a derbi je derbi.
    Poruke su bile odlične.
    Svidjela mi se posebno ona oko rugobice. Korisno jako za postat ispod svih tekstova o rušenju Poljuda, “kako Zagreb može dobit, a oni ne mogu”, kme, kme.

“Jučer kulturna baština, danas poljudska rugobica.
    Kako koja uprava se mijenja, tako i stavovi korisnih kretena”
    :ok:
  • Oluja
    6.6k
    Nisu oni pobijedili ili nadmudrili drugu grupu već osiguranje na stadionu.Gringo

Amen, točka i kraj svega.
    Nebulozne o gašenju grupe kojoj iz daljine zapališ transparent, a da šake nisu proradile mogu laprdati samo najretardiraniji među retardiranima.
    Da su napravili dobro stanje, to jesu ali način je krajnje ciganski, u maniri najvećih hulja koje bi i i iz muzeja krali krpe i predstavljali ih kao pošteno otete.
    Oh, wait!
    Hulje bez morala, kurve bez imalo časti.
  • don
    19.6k
    Ali je itekako uočljivo, mnogi će reći i neprimjereno za građanski, gospodski klubSibirski plavac

jeba im gospodski klub.. Nevjerovatno koliko antipatičan pridjev.

velike pohvale za klub jučer i pjesme sa razglasa. Nadam se da ćemo nastavit sa udaljivanjem od umjetnog gospodstva prema govnima koji ne zaslužuju ni gram poštovanja.
  • Mentalni Gimnastičar
    1.5k
    Nama su dizali bluetooth hooligans, oni su sada huligani na daljinski ili?
  • Kujtim Shalla
    9.3k
    najjača dosad a to i jesu,huligani na daljinski. Arbejder koji poraze slave ko pobjede ,kad ih se zgazi bilo su u manjini , a oni ko cigani idu samo kad ih je duplo više . Duracell hools:rofl:
  • Masto
    1.3k
    Ako se ne varam netko je pitao za video od poslije utakmice pa evo link
    https://www.instagram.com/reel/DYH9Es4MrD6/?igsh=MWtlMzV4aWE4eTMxZQ==
  • Paggini
    82.1k
    @Ličani1986 Pa sta onda pišeš išta ak nije za javnost :lol:
  • Ličani1986
    1.3k
    brži prsti od pameti :wink:
    Hvala na brisanju
  • Mali Zeus
    20.6k
    Meni je ipak najbolja priča da su se ona dvojica bedaka išli slikati i objavljivati..

Instagram huligani.

Sprdali su se s plavom rivom i himnom na razglas i onda naprave ovo i još pričaju da su se boysi ugasili zbog 2 slova na transu. :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.