• Majki2111
    2.6k
    Sve najbolje ekipa, a najviše sreće, jer bude sreće bit će i zdravlja i ostalog :smile:
  • reziser
    6.2k
    dragi zonaši,
    sve najbolje,
    puno sreće zdravlja,
    negativnih nalaza,
    što manje potresa
    i što više veselja u ovim turobnim vremenima
    vaš Režek
  • Zger
    803
    Prenosim u cijelosti
    Ovim putem želimo sve koji su voljni pomoći ljudima pogođenim potresima na području Siska, Petrinje i Gline obavijestiti da je trenutno najpotrebniji građevinski materijal (grede, letve, daske, crijep, itd) kako bi se što prije sanirali oštećeni krovovi kuća ondje gdje je to moguće. Osim nabrojanog građevinskog materijala, potrebno je i ljudstvo sa alatima koje bi radilo na sanaciji krovova.

    Grupa Bad Blue Boys će imati svoje čuvano skladište na kojem će se skladištiti sav donirani materijal, voditi evidencija o istom i odatle dalje razvoziti onima kojima je najpotrebnije.

    Lokacija skladišta je u Novom Pračnu kod igrališta HNK Zmaj (predgrađe Siska prema Petrinji).

    Kontat: +385953741713 (Leo) ili

    Bad Blue Boys

    c91z6awhkrs0fihs.jpg
  • Miro93
    2.7k
    https://www.24sata.hr/news/pomoc-je-prije-stigla-iz-turske-nego-iz-robnih-zaliha-a-trut-proziva-navijaci-su-smetali-737373?fbclid=IwAR0VjmhGn80V1WXRXVMJ9RKHN-KOi0kZ9V2jXmHxMrYp6t7A5ZhOA-il9kI

    - To što su se navijači organizirali, to je želja nekome pomoći i to je ok, ali u tom trenutku to nije bilo dobro. Trebali su pričekati par sati ili dana. I što su napravili? Zakrčili su nam sve i nisu službe mogle prolaziti. Onda smo imali sad nekoliko dana ljude koji su tu glavinjali, pili i tukli se po terenu. Morali smo se baviti njima umjesto stradalima. Ja ih sve poštujem, i ja sam bio navijač, imaju srce i snagu, ali kad ih je ovdje 2000, pa malo budu divlji, to nam stvara probleme. Možda za koji dan da dođu organizirani, a ne odjednom 1600 - objašnjava Trut.
  • Crusades1986
    9.6k
    Ovaj je baš neviđena trutina.
  • Bosna86
    11.6k
    Ukupno 201 stambeni kontejner iz robnih zaliha (koje su morale biti obnovljene), nalazi se ispred zdravstvenih ustanova radi borbe protiv covida-19. Za stradale na Banovini, Vlada je poslala dvadesetak kontejnera. Sve ostalo su osigurali pojedinci kroz privatne inicijative. Na aerodrom Pleso, danas stiže pet aviona s dodatnom pomoći. Samo iz Bugarske tri. Gdje će i kod koga sva ta silna pomoć završiti, nije sada pristojno ni pitati. Treba vjerovati gospodinu Trutu, onom istom što je prije tjedan dana prijetio roditeljima da neće moći otići po svoju djecu i kojeg je baš Sisačko-moslavačka policija svojedobno kazneno prijavila zbog namještanja poslova razminiranja. Radio je i za tvrtku pokojnog Vinka Žuljevića zvanog Klica. I tamo je bio uspješan direktor. Ovaj doktor sigurnosti sigurno zna što radi. Dapače, uvjeren sam u to.

    Status jednog istrazivackog novinara iz ZG, objavljen jutros
  • Crusades1986
    9.6k
    Klasični podkapacitirani birokratski činovnik. Kad nešto zajebeš, okreni ploču i optuži nekog drugog za nešto da se ne priča o tebi.

    Nadodao bih i vojne šatore koji stoje ispred bolnica za smješaj covid bolesnika. Stoje tamo par mjeseci prazni iz ne znam kojeg razloga. Mislim da sam vidio danas da će ih u VŽ razmontiravat i slat u Petrinju. Totalni logistički fijasko. Jel ikad bio koji pacijent u tim šatorima? Koja je svrha šatora ako si aktivirao Arenu, hotele u Međimurskoj županiji za smještaj pacijenata kojima je stanje bolje?
  • Papastrumf
    9.5k
    Jaka nam je civilna zastita kad jedna navijacka skupina brze mobilizira svoje ljude te isti dodju u razoreni grad prije te famozne civilne zastite.
    Drzavni cinovnici na celu s Plenkijem zele ostaviti dojam da drzava funkcionira u ovakvim situacijama, a to je daleko od istine.
    Nikakvog unaprijed dogovorenog protokola u ovakvim situacijama, nikakva organizacija. Sramota ih moze biti sve skupa.
  • Crusades1986
    9.6k
    Nis nisu naucili iz 3.mj i zg potresa. I tad su se brze skupili navijaci od civilne zastite i Kalinicevih postrojbi.
  • Bosna86
    11.6k
    Jedna mala molba

    Obrisao sam par postova pa evo objašnjenje

    U ovu temu stavljate samo stvari i linkove koje su bitne u vezi potresa, dakle obavijesti grupe ili direktne molbe ljudi sa terena... Klonite se likova i objava koje nemaju neke velike veze sa potresom ili služe za popravljanje vlastitog imidža i klikova medija, balkanskih navijača i sličnih debilana...
  • Zger
    803
    [INFO]

    Trenutno imamo organizirana 2 skladišta za građevinski materijal:

    1. Zagreb, parking između okretišta na Borongaju i južne tribine maksimirskog stadiona - skladište radi svaki dan od 10 do 17. Kontat: .

    2. Sisak, Zagrebačka cesta 44, iza Inine benzinske postaje. Zbog popunjenosti kapaciteta više ne primamo ništa u skladište u Novom Pračnom. Kontat za novo skladište u Sisku: +385953741713 (Leo) ili .

    Bad Blue Boys
  • Zger
    803
    Sisak, Zagrebačka cesta 44, iza Inine benzinske postaje. Zbog popunjenosti kapaciteta više ne primamo ništa u skladište u Novom Pračnom. Kontat za novo skladište u Sisku:Zger

    rm3fs8prfvu6z0b5.jpg
  • Bosna86
    11.6k
    h9ocit4smqs6k3um.png

    Zeleni
  • luftwaffe
    645
    ll6x8a457gp82hk4.jpg
    Znam da su u ovakvim trenucima navedeni konj i Trutina nebitni, ali navedeni u komentaru kaže kako nije izbrisao post vezan uz navijače a je.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.