• Nolifer
    14.7k

Stvarno osjećam susramlje u ovom gradu, radi takvih trolova koje to mogu veličati.... :vomit:
  • KtcGoat
    4.5k
    Da li postoji zgodna "antifašistkinja" igdje u RH ili sve izgledaju kao Anka Taritaš?emilperska

Naravno da postoji! :smile: Evo primjera:
    https://youtube.com/shorts/4uM2wwo-miU?is=c4racQt19AN7zcUS
  • Nolifer
    14.7k

Ove su baš za strašit vrane u polju

:rofl:
  • Krizy
    71.4k
    Sava, krpa, Sava
  • Pacho
    16.5k

Mislim da bi vrane, kad bi ih vidjele, vratile sve sto su dotad ukrale. S kamatama.
  • emilperska
    15.8k
    Meni je fascinantno kako ta bagra odbija opce diskutirat o genocidu koju su napravili njihovi preci u Zagrebu kad su ga okupirali ili ti ga "oslobodili"..
  • T90d
    2.9k

Stavi napomenu: gledate na vlastitu odgovornost i da nije za osobe slabijeg probavnog trakta. :vomit:
  • don
    19.5k
    05.08 a ne 08.05.
  • MojZagreb
    171
    To najbol stresni den v historiji ZG, partizani su bili morti hujši od Mongolov v 13st.
    Moja Omama/baka Ivančica ima skoro 100 let iako je bila klinka 15-16 let , stalno pripoveda
    kaj su delali partizani.
    To je bil dan gda su likvidirali tisoče ljudi , pobeglo je pol grada van Horvatske. Nigdo ni nigdar istražival točne cifre , v Beogradu arhive veliju kak su likvidiral med 5 i 20 tisoč ljudi, gdo zna točno.

Največ su stradali Agrameri (oni kateri su živeli na Kaptolu, Griču/breg, do kraja Vlaške,Tkalče, Radićeve).
    Vsa moja volkdojčerska/austrijanci (dotepli se v 18 i 19 st.) familija je bila zbrisana,
    del familije ki su bili Horvati na Trešnjevki Jug (Rudeš,Jarun, Vrbani) su ostavili namiru. Zeli im jesu grunt.

Partizane ni smetalo samo to kaj su Zagrebčani bili Horvati neg i kajkavci. Nisu nas nikaj razmeli , ne razmeju nas ni danes.
    Omama veli kak su prek noči domači ljude nestali i vse bilo puno nekih drugih ljudi ....
    I od tog maja 1945 , Zagreb nakon tisoč let ni najvekši kajkavski grad , nestal zanavek.
    A i dugo je trebalo , 45 let da je spet postal glavni grad Horvatske.

Evo jen spomen na stari ZG prije neg kaj ga gamad oslobodila od nas Purgerov i Agramerov.

"Popevke sem slagal" , 1941 , ZG Ritz bar
  • emilperska
    15.8k

Cijeli sam se naǰežio..
    Kao da su znali da će himna Građanskog započimat s tim stihovima..
  • deda
    45.3k
    Sječem ovo u korijenu, Vratite se na temu.
  • blueslavonija
    277
    pa tema je Zagreb ili ja ne vidim dobro ?
  • deda
    45.3k
    Zbrisani su neki postovi
  • blueslavonija
    277
    a ok....sad sam upalio pilu pa nisam skužio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet