• Krizy
    71.3k
    Od dolaska Marešića u Hajduk klub je primio 13 golova u 11 utakmica, dok je u 22 utakmice prije njegova dolaska Hajduk primio 17 golova.

Perverzno pojačanje kojega se pribojavalo "pola" Zone :rofl:
  • db-izbjeglica
    20.5k
    Od dolaska Marešića u Hajduk klub je primio 13 golova u 11 utakmica, dok je u 22 utakmice prije njegova dolaska Hajduk primio 17 golova.

Perverzno pojačanje kojega se pribojavalo "pola" Zone
    Krizy

Al smo pogodili!
  • KtcGoat
    4.5k

Perverzno pojačanje kojega se pribojavalo "pola" Zone
    Krizy

Ae, ali on je dobar za bild ap!
  • Georg Koch
    7.9k
    progresivna dodavanja koja su osnov za dobar ulazak u zadnju trecinu, sto je ipak najbitnije zar ne :fire:
  • Mr Anderson
    18.9k

Nemoj me držat za riječ, ali mislim da Zagreb daje oko 2,5 milje za sve objekte na Maksimiru.
  • Ludovic IX
    11.3k
    3 puta veći stadion sa 10x više razloga za održavanjem da bude bar čemu
  • db-izbjeglica
    20.5k
    Morate znati da osnovna ideja i funkcija tog stadiona nije bio nogomet, ni osijek, a kad je tako... onda i održavanje može koštati toliko.

Imali smi i mi dinamovci sličnu situaciju u klubu.
    Što bi prost narod rekao: lako je tuđim k...m po koprivama mlatit.
  • njurci10
    552
    ali nije kako bi to napravio?
    Staneš iza primiš ga i mlatis ili? :rofl:
  • NORTE
    24k
    iz ovoga proizlazi da je novi, moderan stadion veliki trošak. 3 milje godišnje.Ludovic IX

To je stara vijest, šarani već pola godine kmeče da je stadion u lošem stanju.
    Iznos se vjerojatno odnosi na cijeli kompleks Pampasa koji uključuje i terene kampa.
  • Omake
    17.2k
    braleeee progresivni gamechanger na edgeu halfspacea (TM Tribina Podcast)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet