• Mlađi referent
    15.4k
    PSG - Arsenal
    Iskreno se godinama nisam tako veselio finalu LP.

Bayern možda neočekivano loš, ali ove životinje s druge strane ne daju puno.
  • Gringo
    823
    Kane u stilu Belje
  • Ludovic IX
    11.3k
    Ovaj Kvaratškelia je meni bas igrac po gustu. Šuti i igra. Nisam vidio da ista prigovara a dobiva po nogama puno.
  • GOAT
    6.3k
    PSG - ArsenalMlađi referent

unstoppable force vs. immovable object. Napad protiv obrane ali PSG uzima
  • ZG plavi 01
    197
    Oce opet zapalit grad?
  • Dzoni
    5.4k
    Šteta što neće biti prilike za ovakav Bayern da uzme Ligu prvaka. Nisu bili na razini večeras možda jedini put ove sezone u LP, i to onda kad je najviše trebalo
  • Navijač Dinama
    12.1k
    PSG - Arsenal
    Iskreno se godinama nisam tako veselio finalu LP.
    Mlađi referent

Volio bih da ih Parižani pregaze ko Intera prošle godine, međutim Arsenal je generalno pogotovo sa ona dva tornja na stoperima i u veznom sa Riceom nemjerljivo bolja i puno organiziranija ekipa nego žabari sa Bastonijem, Pavardom, fosilom Acerbiem, i deblima Cahanoglouom i Mikhitaryanom.
  • Crni86
    21.3k
    Dobra tekma i onda dodemo do ove ruke i pravila gdje vise nitko sa sigurnoscu vise ne zna rec sta je ruka.

Ubili su nogomet sa tim pravilima i filozofiranjem. Umjesto da se prica o dve bolesne tekme, pricat ce se opet o kriteriju i tim penalima.
  • ZG plavi 01
    197
    da, nekako po meni, mozda i najbolja sezona jednog kluba od kad pamtim da nece uzeti ligu prvaka, ne sjecam se da je netko tako izdominirao sezonu, a da nije uzeo ligu prvaka
  • M94
    2.5k
    Olise ostao dužan.

PSG zasluženo, nema šta. Enrique stari lisac, Bayern nije prdnuo cijelu utakmicu.
    U finalu za PSG, nisam nikad očekivao da ću to izjaviti al ne mogu za onaj Arsenal nikako, nek pobjedi nogomet.
  • ZG plavi 01
    197
    a vidi, ja sam isto tako mislio i onda naidjem na video na instagramu od jednog suca i lik zalijepi fino sliku sa IFABove stranice gdje pise da ne moze nikako biti penal ukoliko te suigrac napuca, znaci ovo je 1/1 ispravna odluka
  • Mlađi referent
    15.4k
    unstoppable force vs. immovable object. Napad protiv obrane ali PSG uzimaGOAT

Da, na vrhuncu, obje ekipe na svoj način savršeno posložene.

Daje mi draž i to kaj (koliko god naravno lova tu određivala) obje ekipe su nastale iz vrlo zanimljivog procesa. Enriqueov PSG nakon odlazaka glavnih zvijezda, a Artetin Arsenal doslovno from the scratch.

Slažem se. Ne očekujem razbijačinu u finalu nikako. I prošle godine je Arsenal odigrao dostojno protiv Pariza.
  • db-izbjeglica
    20.5k
    Bayern igra totalno nepotrebno preneodgovoran nogomet. To ih je i koštalo osvajanja lige prvaka ove sezone. Bespotrebna iskakanja, previše nepotrebnog presinga, previsoko stajanje obrambene linije. Za sve postoji mjera...

Pravila su pravila i ono nije penal, ali to ne znači da pravilo nije (po meni) glupo.

Besmisleno je da prilikom ovakve ruke, koja je debelo odmaknuta od tijela to ne bude penal, jer ga je pogodio suigrač. Tko im kriv što su smotani? Tko je ovom prvom kriv što ne gleda gdje izbija?
    Tko je ovom drugom kriv što mlatara rukama okolo?

Puno manje mi je logičan penal iz prošle utakmice gdje se lopta odbija od noge i pogađa igrača u ruku.
  • Crni86
    21.3k
    ma nek je, al to je filozofiranje.

Briga mene, al je zalosno da vise nitko ne zna sa sigurnoscu kaj je ruka kaj ne. I onda krecu naklapanja i dodatna filozofiranja, jedni ce vuc ovo ko ti, drugi ce vuc neka druga pravila i onda cemo opet pricat o penalu umjesto o brutalno dve dobre tekme

Poanta bi trebala bit da su pravila sto jednostavnija i razumljiva i da je fokus na igracima i nogometu.
  • CerealKiller
    344
    Belju možemo uspoređivati sa Kaneom. Nije isto zabiti 36 u Dinamu i 55 u Bayernu jer Bayern stvara puno više šansi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.