• Nolifer
    14.7k

Pa to ne mora pisati, nek bude miris od fritule, miris iznenadjenja

:rofl:
  • fakin
    3.9k
    Jedno od važnijih pitanja za tekmu, posto je utakmica visokog rizika znaci li to da ostajemo bez pive na stadionu?
  • JMastermind
    1.5k
    bez pive ne, ali bez alkohola u istoj da. :lol:
  • fakin
    3.9k
    Uzas. Ne znam uopce jel bum isel na tekmu. Sramota
  • GOAT
    6.3k
    Cugaj prije
  • pešća
    1.4k
    Uzas. Ne znam uopce jel bum isel na tekmu. Sramotafakin

Jesi prirodno glup, trudiš se ili možda nisi uopće bio na utakmicama pa ne znaš uobičajena pravila? Toči se alkohol izvan stadiona pa ne znam koja je uopće razlika, tribina je za navijanje a ne ispijanje pive.
  • Mlađi referent
    15.4k
    Treneri Mario Kovačević i Gonzalo Garcia najviše problema imaju u srcu obrane. Dinamu je Sergi Dominguez protiv Gorice dobio četvrti akumulirani žuti karton i neće ga biti, a ozlijedio se Scott McKenna. Kako su od ranije, od onih koji su trenutno u kadru prve momčadi, van pogona Raul Torrente, Kevin Theophile-Catherine i Dino Perić, ispada da je Niko Galešić jedini spreman i dostupan stoper. Situacija je da takva da se pruža prilika da debitira junior Marko Zebić, ali o tome će odluku Kovačević i njegovi suradnici tek donijeti.

Što se tovara tiče, posljednje informacije govore da je otpao Zvonimir Šarlija, najiskusniji stoper kojeg imaju u kadru. Za Šarliju je zbog ozljede sezona završena, a kako je od ranije lakše ozlijeđen i talentirani Marino Skelin, Garcia će gotovo sigurno na Maksimiru izvesti stoperski tandem Dario Marešić - Ron Raci, dok će na klupi biti junior Roko Gabrić koji je u prošlom kolu debitirao za prvu momčad zamijenivši baš Šarliju.

Nestašica stopera :smile:
  • Krizy
    71.3k
    Goda ili Zebić uz Galešića.
    Vjerojatno Goda.
  • Dzoni
    5.4k
    Veća je šansa da Nevistić zaigra od prve minute na stoperu nego Zebić od 1.minute
  • GOAT
    6.3k
    KTC last dance i neka strpa Livaju u džep zadnji put
  • fakin
    3.9k
    I opet se kovi ponavlja isti problem ko s mikicem. Ne dajes sansu mladom igraču u utakmicama prije i onda ga ubacujes u vatru u bitnim tekmama jer nemas koga. Srecom po nas sto su nam rivala jadnici pa je vec sve rjeseno. Kova mi je ko neki steber iz 7.c samo gleda ravno, stavlja najbolje igrace u svim tekmama i to je to.
    Saraj malo brate
  • fakin
    3.9k
    chill stari, sprdam se s ekipom koja ce u subotu tak razmisljati kad cuje da gore nema pivica s promilima.
  • Nemrem igra Dinamo
    5.6k

Lajkam, ali KTC je nažalost ozlijeđen...
  • Kruno
    1.4k
    Baš sam se nadao da ce Hrt dati prijenos.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.