• Efes Pilsen
    15.6k
    Meni i dalje nije jasna motivacija grupacije iz Kozojebistana i Ukrajine. Ako neko moze obrazlozit osim da se Piric igra Football managera?
  • Zagreb1992
    3.4k

Kroz određeneo vrijeme privatizacija kluba i skidanje sa gradske sise ..Plus HDZ skupljanje poena malo
  • Efes Pilsen
    15.6k
    Zasto onda ne kupuju dionice?
  • Zagreb1992
    3.4k

Ovo je samo moje osobno mišljenje neko hahah...ako i ostvare neke rezultate dobre to će im biti samo podloga za dalje i više ulaganja
  • emilperska
    15.7k
    Kroz određeneo vrijeme privatizacija kluba i skidanje sa gradske sise ..Plus HDZ skupljanje poena maloZagreb1992

Hajduk je privatiziran 2008. :D
  • emilperska
    15.7k
    Ne želim da dođu do te love, ali intrigira me kako će to pravno izvest. Da NH ostane upravitelj, grad vlasnik, a ruso/ukrajinci koji daju 15m EUR godišnje će tu bit biciklom i Pirić će imat ovlasti kao Zajec kod nas.

Ili će se ipak NH odreć prava i dat ih ruke HDZ uhljebariju s povijesti slanja klubova u stečaj..
  • NORTE
    24k
    Gledatelja? 10 ili 20 iljada?Boycie

12.258

Većina vjerojatno pretplatnici, kod njih nema ograničenja u broju.
  • Efes Pilsen
    15.6k
    Ulaganja traze nekakav povrat, kakav povrat oni mogu ocekivat za taj novac?
  • NORTE
    24k
    Meni i dalje nije jasna motivacija grupacije iz Kozojebistana i Ukrajine.Efes Pilsen

Ista kao kod sponzoriranja drugih klubova, marketing.
    Samo što u ovom sponzorstvu riječ vode kripto hdzovci, piric i turudic.
  • miro
    8.8k
    dupli pas Turudić - Šuta
  • NORTE
    24k
    Ako ste se, kao ja, zadnjih dana pitali koji k se po medijima toliko priča o Titu, danas je taj dan.
    Ususret vječnom derbiju koji slijedi, podsjetimo se povijesti naših najvećih rivala.

1980.
    B9Bkns9.jpg

4.5.1990.! Jubilarna deseta komemoracija na Poljudu.
    9p9nf1fz0uuzcxfk.jpg
  • Efes Pilsen
    15.6k
    Marketinski smo malo trziste i prilicno sam siguran da ovi novci koje na ime sponzorstava dobivamo i mi i oni su vrlo blizu maksimuma.
    Sad odjednom ce dobit novce kao Barcelona koja je globalni brend, a sve bez preuzimanja i bez ikakvog povrata su price za malu djecu. Zato ja opet kazem - motiv :lol:

Dal planiraju kroz svoje igrace oprat vecu kolicinu novca kao Narcosi u Sibeniku ili nesto trece.. Al na lijepe oci i za dobrobit splickog puka nema sanse.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet