• javolimtebejako
    4.8k
    ako ništa, sigurno će poraditi na promociji mlađih igrača
  • Efes Pilsen
    15.6k
    Kakv kvalitetan kmeket Arsenala i pundit bojne.. :lol: Kako se Englezi klauniziraju ja sam mislio da je nemoguce.
  • superhik
    12.4k
    Nisam znao da li da stavim ovdje ili u Transferi temu

antolic.jpg
  • Logistika
    1.5k
    Ikonsko ime na poziciji SD u Marsoniji. Novi SD je Veldin Karić
  • KtcGoat
    4.4k
    Ikonsko ime na poziciji SD u Marsoniji. Novi SD je Veldin KarićLogistika

https://vm.tiktok.com/ZNRg4XwUh/
    Zanimljiv predsjednik
  • SAS1987
    20k
    Zanimljiv predsjednikKtcGoat

Predsjednik Berlusconi, Karić vjerovatno Galliani a glasnogovornica Ruby? :lol:
  • Crni86
    21.3k
    Jako je kak mi stalno potpisujemo neke sporazume s drugim savezima od kojih smo bolji/jaci ka cemo pomagat, educirat i sl. Evo sad i s Ukrajinom. Mi kao da smo spanjolska pa nama ne treba pomoc, lige su nam top, infrastrukture, sudenje vrhunsko i edukacije jos bolje…

Cini se meni da neko u hnsu ima pre veliki ego.
  • Logistika
    1.5k
    ma cirkus u najavi meni se cini ali vidjet cemo. HDZ je izjahao iz kluba. Ali ni ovaj medu ljudima nije na ekstra glasu. Cini mi se da je ideja privuci imena koja ce privuci politiku. Tipa Veldin i Mando udu u klub. To je ljudima zanimljivo. Ako je narodu i politici je. Ali uopce nisam siguran koliko bi Mando ili Ola npr htjeli tu nesto
  • Bosskovitz
    20.7k
    Pogledao sam zadnjih par minuta Legije protiv Widzewa i Legia zabije gol za pobjedu u produzetku, ekipa trci po terenu, slavi, idem pogledati tablicu jer je izgledalo kao da su osvojili prvenstvo - ne, izašli su iz zone ispadanja.

Mislio sam da su oni propali, a kad ono suluda liga: od 18 klubova, tri kola prije kraja njih 10 je unutar 6 bodova, a 9 unutar 4 boda i bilo tko moze ispasti.

Kod nas je 15 bodova između prvog i drugog, kod njih je 16 bodova između prvog i šesnaestog koji ispada iz lige.
  • KtcGoat
    4.4k
    Gonzalo Higuain jedan je od nas!
    FB-IMG-1777718302632.jpg
  • GOAT
    6.2k
    Trevor iz GTA
  • fakin
    3.8k
    3 kluba bore se za playoff u 2. engleskoj. U 72. min nitko od ta 3 kluba ne vodi, a svi igraju doma

Edit: taman napisem i sergejevi zabiju
  • Dzoni
    5.3k
    Hull vodi 2:1, drže playoff poziciju 20min do kraja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.