• rioda
    15.5k
    Kovačevića su tamo na ciganski način izigrali Šafarić i Toni Dalić, tako da su odnosi nikakvi, ali je Kova gospodin pa to ne ističe kroz svoje riječi i djela
  • ElDorado
    10.7k
    Šafarić je ispal pička. Ukratko.
  • DerHerrKool
    665
    Dada, jedva je pogledao Kovu kad mu je davao ruku nakon tekme.
  • rakurs
    2.8k
    Vidi se to na svakoj utakmici gdje se susreću njih dvojica. Prvih nekoliko puta sam mislio da sam lud, ali sada više ne može biti slučajnost. Kova se inače sa gotovo svakim trenerom, pogotovo ovim domaćima, srdačno pozdravi, a sa Šafarićem je to uvijek hladno i samo da se 'odradi'. Mislim da je svima jasno zašto je tome tako, Kova im zamjera nešto iz prošlosti, a njih to očigledno 'pere'.
  • wolfgang14
    3.8k
    ja već dugo ne podnosim patuljka šafarića, prvenstveno zbog kukavičkog (anti)nogometa ali ovo mi je sad i dodatni razlog
  • Noel
    21k
    Jel postoji neki "sukob" između Šafarića i Kovačevića?criticus

Postoji, ovaj kad je obolio otišao na bolovanje, ovaj ga se s vremenom maknuo sa pozicije, kad je ozdravio pravio se glup. Kao da ovaj nikad nije trener, uzeo svoju poziciju trenera i nastavio. Nakon kaj je ozdravio Kovačević je imao želju vratit se međutim Šafarić i ljudi iz Varaždina su mu rekli da ga više ne trebaju. Malo je Kovačević u podcastima i intervjuima znao na lijepi način prozvat ljude iz Varaždina i Šafarića, ovaj mu je to sigurno zamjerio, pojedini mediji su isto napali ljude u Varaždinu. Kova je nastavio ispočetka sa Belupom i ostvario finale kupa i došao u Dinamo. Sad je osvojio naslov i to baš pred istim tim Šafarićem. Ovom se na licu mogao razaznat bijes i ljubomora. A možda i savjest jer nije mogao pogledat Kovačevića u oči kaj se da vidjet na videima. Kad nešto tako napraviš čovjeku i mene bi bilo sram.

Uglavnom Šafarić je kao čovjek bio sebičan i platio je cijenu toga na jako bolan način. Kod Kovačevića potpuno suprotno. Borbom,radom i poštenjem ovdje je gdje je.

Idealan primjer zašto bi poštenje i ideal trebali bit temelj svakog odgoja i moralnog zakona u društvu,politici,svakodnevnom životu i međusobnim odnosima.
  • rokikaciga
    13.3k
    Dobri covjek Kova :cheer:
  • Dzoni
    5.3k
    Neka Šafarić priča što hoće i glumi pičku koliko god hoće, brojke sve govore.
    Omjer između njega i Kove je 4 pobjede Kovačevića, 2 remija i 1 pobjeda Šafarića.
    Mali trener u svakom smislu riječi koji neće dalje od Varaždina
  • crophantom
    3.8k
    Pa nesto su o tome nakon tekme i natuknuli Toplak i Cmrečnjak kad su pričali s Kovom.
    Bar sam ja tako protumačio onaj "svako zlo za neko dobro" dio od strane Toplaka.
  • Paggini
    81.2k
    Mali trener u svakom smislu riječiDzoni

:lol: :lol: :lol:

a brate hahahaha
  • dragošlapa
    79
    Brijem da ni on ne zna kaj je htio reć s tim..

Ali komentar "pa ti imaš više trofeja od Guardiole!", kad je nabrajao kaj je sve osvojio i Strmec Bedenica :lol:

Kovardiola :grin:
  • crophantom
    3.8k
    pa sumnjam da je baš mislio da bolest, je lijepo osvojiti naslov s Dinamom, ali nije bas vrijedno tolku golgotu proci u tak mladoj dobi. Tak da valjda je mislio na situaciju u VŽ.
    A ovo za trofejem je bilo dobro da, osvojili jedino Kova i Čačke sve to :grin:
  • ElDorado
    10.7k
    Kad se vratio nudili su mu da bude skaut. A obecali mu da ga trenersko mjesto ceka.
  • rioda
    15.5k
    Ta priča me sad podsjetila na još jedan ciganizam, kad je Vukojević na silu ušao u igru umjesto Marka Mikulića koje bi to bile prve minute u Dinamu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.