• Jos-Optimus
    10.4k
    Lovren je dokazani idiot, a u Dinamo se mogao 3 puta vratiti i svaki puta nije zbog love, samo neka i navija za Hajduk što se mene tiče, takvi budale nam ne trebaju
  • jakov1
    1.5k
    Dejan Ljubicic dva gola danas, proslo kolo dvije asistencije. Nadmasio G+A ucinak iz Dinama u duplo manje utakmica.

https://www.youtube.com/watch?v=NcyVBbO_JdE
  • Thor
    2.5k
    Torino ostao, Kule ostaje u Torinu, nama kapa 3milje! :ok:
  • Noel
    21k
    Tek sam sad vidio da se Jakirović nakon još jednog kiksa u nizu svađa sa navijačem Hulla na tribini. Otužno za vidjet.
  • ZGBhoy
    1.9k
    Bio je Jens Nowotny gost u Podcastu Karlsruher SC-a pa su ga pitali o njegovom vremenu u Zagrebu i Dinamu pa eto kratak prijevod

"Onda si otišao u Zagreb? To je fora stadion, ili ono, ludnica, nevjerojatna baza navijača, ne. Ali to moraš voljeti, moraš to moći izdržati. Kad sam bio tamo prva tri-četiri tjedna, bio sam pozvan u njemačko veleposlanstvo i razgovarao sam s veleposlanikom. Pričali smo o nogometu, ispitivao me o reprezentaciji, o svemu tome, o 'ljetnoj bajci' (Sommermärchen) i tako to, on je taman odlazio. Otišao sam do švedskog stola, a tamo stoji konobar pored mene, samo napravi ovako... a na zglobovima mu piše 'Bad Blue Boys' – Dinamovi Ultrasi. I misliš si: 'Wow'. Onda sam pričao s njim o nogometu i tada shvatiš koliko je tu srca uloženo, koliko je to emocija. To je bilo nešto sasvim novo, taj ekstremni ponos što je jedan Nijemac, i to tadašnji reprezentativac, prešao u Dinamo Zagreb. To je stvarno bilo ludo.

I kad pričamo o derbijima, ono, Karlsruhe-Stuttgart, Köln-Leverkusen – sve je to jasno, ali u moje vrijeme, kad uzmeš Dinamo protiv Hajduka... ne mora to svatko voljeti, naravno, ali grad je gorio. Mislim, auti su gorjeli, bila je to baš žestoka utakmica. Bio sam u Splitu na stadionu, utakmica je počela i onako, po osjećaju, pali se 500 bengalki. Sudac nakon dvije minute svira prekid, igrači se skupe na centru, opušteno čavrljaju, a navijači bacaju bengalke na atletsku stazu. Redari dolaze, bacaju ih u kante s pijeskom, sudac pogleda oko sebe i – idemo dalje. Ludnica."
  • masacusec
    7.6k
    A di nam je bruno? Spava li mirno? Je li i u turskoj veliča lokalne kriminalce?
  • Guinness
    3.3k
    A di nam je bruno? Spava li mirno? Je li i u turskoj veliča lokalne kriminalce?masacusec

Gleda natpise po nadvožnjacima, šta ako uspije i tako
  • Paggini
    81.3k
    ili ono, ludnica, nevjerojatna baza navijača, ne.ZGBhoy

Čuj ovog purgera Nowotnya

Ma ono buraz kaj si ti lud, špreha u zegeu je čapri za sebe buraz, ne
  • ZGBhoy
    1.9k
    koristio sam Gemini za prijevod nije mi se dalo pisat :lol:
  • Medvedgrad
    863
    Gleda natpise po nadvožnjacima, šta ako uspije i takoGuinness

Peki ya başarılı olursak?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.