• Thor
    2.5k
    apsutno!
  • MateG
    224
    “ VAR je ispravno pregledavao cijelu akciju i utvrdio dostupnim alatima da napadač nad kojim je počinjen kazneni udarac nije bio u poziciji zaleđa (zbog glave obrambenog igrača koja je u ovom slučaju referentna točka pretposljednjeg igrača obrane - Pravila 11) prije incidenta u kaznenom prostoru. Svakako apeliramo na efikasniju i bržu komunikaciju između službenih osoba (u terenu i VAR sobe), međutim tehnički problemi komunikacijskog sustava utjecali su na gubitak vremena duži od očekivanog.”

Jok eto ja sam bio u zaleđu… malo mi diže živce sve ovo, isto kao da nisam naviknut na apsurdistan od strane “velikog” Francuza :grin:
  • Ivan0302
    1.6k
    Sve dobro dosuđeno, pa Ante "naučio je" Pavlešiću čestitam ti.

Mrš retardi raspali
  • Crni86
    21.2k
    Kakvo je ovo ruganje….
  • Masto
    1.3k
    Šta za nadoknadu ništa
  • superhik
    12.3k
    Pa jel' moguće da mi imamo ovu kromanjonsku VAR tehnologiju. Ovo povlačenje crta kod zaleđa gdje on od oka "odšaca" gdje treba piknuti igrača na mrtvim pikselima je presmiješno

https://youtu.be/aaLbQrC9sMA?t=190&is=1xCW2OZqqLje7Egm
  • Crni86
    21.2k
    Volio bi da jednom, samoooo jednom taj kalun Layec izade pred novinare i jednu analizu odradi uzivo.

I onda da se dopusti novinarima da se krenu postavljat pitanja za odredene situacije i nejasnoce.

Ovo sta oni rade je prodavanje magle u kontroliranim uvjetima. Biraju sami sebi situacije i ne obuhvate sve sumnjive i nejasne situacije i onda jos nesto izbiflaju i tu staje svaka rasprava. Malar svima sa zdravim ocima nista nije jasno, to je i dalje tak. Ne znam sta si HNS i taj francuz misle koliko su naivni gledatelji HNL-a, ali ovo je vrijedanje inteligencije prosjecnog gledatelja.
  • Kumerle
    2.7k
    https://www.youtube.com/watch?v=SfH86QmLoA4
    7:15

https://www.youtube.com/watch?v=CYAQV7Ov6os
    9:15

neka mi netko objasni zašto prvo je kazneni, a drugo nije?
  • Ludovic IX
    11.1k
    layec bi objasnio ali nije dostupan. Čisti penal. Intenzitet ulaska u tijelo je dovoljno jak da nema govora o laganom penalu a namjera je očita. Taj loptu nije ni gledao
  • Crni86
    21.2k
    Hoce li nasi antitalenti pocet vide davat zute kartone kada se faulom zaustavi covjek koji je suparnika vec proso?

Mislim fakat je vise gadljivo gledat igrace koji 2,3,4,5 puta zaustavljaju protvnika nakon sto ih je ostavio korak iza sebe.

Hoce im vise onaj smjesni francuz objasnit da je to cisti primjer zutog kartona u normalnom nogometnom svijetu?

Ali zato kad se popiknes na suparnikovu nogu dobis zuti za simuliranje. Fakat imamo najlosje suce na svijetu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.