• Xpert1992
    584
    Aj to kaj je sudjen penal za Rijeku iako je bio ofsajd cu stavit sastrane, ne bitno.
    Ali da se to gleda i crta 6 minuta, i k tome svima nama je to normalno, to mi je najgore od svega. Da se to nikako ne moze popravit je fascinantno.
  • Dzoni
    5k
    8 minuta nadoknade iako su samo VAR provjere trajale sveukupno 9 je sramota.
    Penale nisam vidio dobro s tribine, kad se izbace sažeci ću biti pametniji, ali da se 6 minuta radi 'tiha provjera' je alaramantno, bez obzira na konačnu odluku
  • Bruh
    1.2k
    Navodno na pregledu nije radio var pa je kao proradio... Svakako nije trebao biti jer je pomoćni digao bio zastavicu za zaleđe znači trebala se priznat njegova odluka
  • fakin
    3.6k
    Mozemo li dobiti var tehnologiju koja se koristi na ligi prvaka? To je potpuno drugačija od nase i puno preciznija i jasno se vide offside ili onside u odnosu na nase plavo-crvene crte di se nis ne kuzi ako je situacija blizu
  • austrijanac
    10.8k

HNS treba istrest pare tu Croatelu i jos jednoj firmi ali s obzirom da ih boli tuki za HNS, nikaj od toga.

Iako bi navodno trebalo bit bolje iduce godine.
  • Masto
    1.2k
    Vjerojatno je glava bila, samo je pitanje kako mogu to dokazat al nek im bude
  • MateG
    222
    Jedva čekam Francuzove komentare…
  • Xpert1992
    584
    Al super im je posel, em si spor, em ne napravis kak treba. I jos na kraju radnog vremena ti sef nis ne veli.
  • pešća
    1.3k
    Nakon ovoga danas Dinamo ima puno pravo tražit strane suce za finale kupa. Miškovićev utjecaj u savezu je vidljiv i mora se osigurat maksimalna objektivnost.
  • reziser
    8.1k
    Stvarno mi nije jasno zašto se konstantno događa da utakmice u HNL-u ne kreću na vrijeme.NVKOD

Bas sam to danas komentirao na tribini. Ako tekma pocinje u 16.00 nemoze poceti u 16.03. Mora biti hodogram kad se izlazi, kad se pozdravlja i pocetak mora biti tocan.
    Danas je drugo polivrijeme pocelo u 17,13?? Uz nadoknadu u prvog polivremena od 2 minute. Cinjenica je da je danas dinamo debelo kasnio sa izlaskom na teren u 2 pol.
    Nejasno je kako nemoze poceti tocno??
    Danasnji sudac je bio dobar , ali jednostavno nije imao srece. Toliko sumnjivih situacija, uz jaaaako losu var sobu odaje los cjelokupni dojam.
  • Ljubo
    623
    Ja stvarno ne znam koji je sudac najgori u ligi, ko da se natječu koji će biti lošiji
  • pjetlić
    283
    Ovo je horor, sramota
  • Keyser Soze
    18.9k
    Degutantno suđenje, ne svirati ono saplitanje Hoxhe je zločin.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.