• Keyser Soze
    18.9k
    Brat je na takvoj razini da ti bude žao kad zabije samo gol po utakmici :death:
  • Fatos Beqiraj
    1.7k
    Ne znam jel mi se cini, ali opasno je dobio na masi.
  • Ijayi Atiemwen
    5.9k
    Tip je po fizički jači od Kange, i to bez dvojbe
  • NVKOD
    11.6k
    Samo ću ovo ostaviti ovdje:

1. Harry Kane 32 golova 64 bodova
    2. Kylian Mbappe 24 golova 48 bodova
    3. Erling Haaland 24 golova 48 bodova
    4. Dion Drena Beljo 28 golova 42 boda

4. topnik Europe!
  • markoli
    2k
    Dinamovi igrači s najviše ligaških utakmica u nizu s postignutim golom unutar jedne sezone:

1. August Lešnik 1939/40 = 8 *
    1. Franjo Wölfl 1942 = 8 **
    1. Duje Čop 2014/15 = 8
    4. Igor Cvitanović 1993/94 = 7 ***
    4. Eduardo 2006/07 = 7
    6. Franjo Wölfl 1947/48 = 6
    6. Josip Gucmirtl 1967/68 = 6
    6. Zlatko Kranjčar 1978/78 = 6
    6. Dion Drena Beljo 2025/26 = 6

* Hrvatsko-slovenska liga
    ** Ratno prvenstvo = 4 kola lige, polufinale (na 2 utamice) i finale (na 2 utakmice)
    *** Cvita je zabio u sedam zadnjih kola 1993/94 i onda još u prvom kolu 1994/95.
  • Dzoni
    5.1k
    A možda je ipak dobar ovaj panj
  • jedan u nizu
    17.9k
    samo ga je trebalo istrpiti ocito, a ne ako ne da gol, u 58oj prvi na redu za zamjenu i tako svaku utakmicuGoncalo Santos

Točno tako ja igram FM.
    Ako mi udarna spica ne zabije gol, u 60min ubacujem zamjenu, pa nek si ovaj misli.

Eh, da se Kova nije igrao managera sa Beljom i Kuletom, Duduov rekord bi odavno pao ...
  • Droljo
    27k
    Točno tako ja igram FM.jedan u nizu

Ja se sjećam samo da sam u svakom trenutku dero 'i hope hajduk crash and burn'
  • Dzoni
    5.1k
    Samo throw bottle i berate shoutovi i igrači će letjet ko metci
  • fakin
    3.7k
    Hocemo li ga moci zadrzati na ljeto? Nemoralne ponude?
  • rokikaciga
    13.2k
    Nemoralne ponude?fakin

Dobro da uvodimo Eticki kodeks.
  • Jurki
    24.4k
    Eh, da se Kova nije igrao managera sa Beljom i Kuletom, Duduov rekord bi odavno paojedan u nizu

Naravno da Kulenovic nije bolji napadac od Belje, ali je definitivno opravdal svoje minute i nije zasluzil da ga se cementira na klupu.
    Jedino kaj je trebalo nekad probati igrati sa dve spice, mislim da bi to dobro funkcioniralo.
    Beljo bu na kraju i sa tom doziranom minutazom na jesen imal fantasticne brojke.
    A kaj se rekorda tice.. ima i iduca sezona u kojoj moze biti samo jos bolji.
  • emilperska
    15.5k
    Čini mi se da je Beljo nije htio proslavit gol protiv Istre gdje je bio 1 godinu na posudbi, a gol(ove) protiv Osijek koji je kao matični klub je redovno slavio..

Zanimljivo! :)
  • Chempers
    1.3k
    Što se tice Eduardovog rekorda ne znam koliko ozbiljno i u kojem sastavu ćemo igrati preostale utakmice, al preko 30 bi trebao što je stvarno jeben rekord. Onda nek netko kaže da se ne isplati platiti 4-5 mil za takvog igrača umjesto gomilanja Cordobi i Kangi koji te na kraju jednako dođu a ne donesu ništa.
  • Netkos
    130
    Nije slavio ni u Osijeku, slavio je na Maksimiru, i protiv Osijeka i protiv Istre.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.