• dzg717
    1.3k
    Ova utakmica treba bit 0:4 0:5
  • lukaoj
    215
    kaj je ovom komentatoru
  • Ritam Ulice
    2.9k
    Ne razumijem kvaj pad igre, usporavanje, letargiju
  • Filip Međimurje
    1.2k
    Nemre MPV dobiti minute da je ne znam kaj…
  • Fan
    2.1k
    Ali treba primjetit majstorski gol Prevljaka, iskusno...
  • Dragon1Warrior123
    5k
    Prijateljska utakmica doslovno intenzitetom. Užas.
  • Goncalo Santos
    3.7k
    Treba biti posten i reci da smo ove sezone imali ogromnu srecu sto se tice ozljeda. Nama da su se miske ili beljo ozljedili tko zna na sta bi ovo licilo sve.

Na klupi tabinas, cordoba, soldo, topic...
  • Keyser Soze
    18.9k
    Klupa srednja žalost
  • Fan
    2.1k
    Inače, nije me tolko briga kako smo odigrali ovu tekmu, ali bojim se da ćemo ovako ući i u finalu kupa, jednostavno to hoće tako kad si u seriji, a prvih 11 je skoro nedodirljivo...
    Jako loša rotacija od Kove, puno smo više izgubili nego dobili, letargičnost prvih 11, gubitak želje kod zamjena.
  • blue heart 72
    3.3k
    Idem po škare i režem člansku. Kakva je to tekma bez hattricka DDB. I to druga za redom
  • Paggini
    80.4k
    2:0 pobjeda u Puli nakon 2 godine

Ali ne svidja mi se 30 minuta kak smo igrali
  • Blue Label
    235
    Rutinski, šampionski!

Dominguez, Mišić, Stojke, Beljo vrhunski
  • Mr Blue
    4.6k
    Igrali smo koliko nam je trebalo, očito je. Igramo utakmice svako tri do četiri dana, ovo je sasvim razumljivo. Ova Istra nam ne može ni prdnut. Rezultat u nijednom trenutku nije došao pod upitnik... Čestitke igračima i stručnom stožeru na novoj pobjedi, u nedjelju lovimo nova tri boda za proslavu novog naslova prvaka!

Šampion je Dinamo! Dinamo, Dinamo, Dinamooo...
  • prefontaine
    8.3k
    Užas. Vodimo 0:1 i umjesto da dignemo tempo i natrpamo im jedno pe-še-sedam komada, mi dižemo ručnu, kontroliramo ritam i do kraja poluvremena smo na samo nula dva.

U drugom poluvremenu ista stvar, čak smo i primili gol, koji je, srećom, opravdano poništen zbog zaleđa. Zamislite da nije bilo zaleđe pa da smo na 5 kola do kraja na +13 s pobjedom od 1:2.

Čak smo s posjeda od 70+ spali na na ispod 60%. Livaković ništa nije pokazao, ne znam zašto smo ga dovodili, a još manje će mi biti jasno ako ga se budemo trudili zadržati. S ovakvim načinom igre i Žnuderl je dovoljan, Filipovića da i ne spominjem. Ma, i Nevistić bi bio...ajd, on ne bi, ali jasno je na što ciljam. Igra u kojoj protivnik ne puca po golu, u kojoj smo pasivni, u kojoj ne dominiramo 104 minute jednostavno nije stil Dinama. Jesam za Bobana, vjerujem mu, ali ovo je dugoročno neodrživo.

A sad glavu gore i protiv Varaždina pokazati pravo lice.

Ajmo Dinamo, nema predaje!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.